Živ je FAP ne brini se nije samo na Konektosima, živi on u svim vozilima Kosmajane znam jel ovo neko prokomentarisao juče, ali smatram da treba.
vratio se FAP
Fap ovako kriv pa vozio 20 godina. Dal će BMC prav izdržati 10?ne znam jel ovo neko prokomentarisao juče, ali smatram da treba.
vratio se FAP
Pogledajte prilog 200973
U kom smislu?Živ je FAP ne brini se nije samo na Konektosima, živi on u svim vozilima Kosmaja
verovatno hoće, ako prvo ne nestane u nuklerarnoj eksploziji.Fap ovako kriv pa vozio 20 godina. Dal će BMC prav izdržati 10?
Naginjanje na stranu kao ovaj Konekto sa slike.U kom smislu?
Nije mi jasno šta se time dobija, al ajde. Možda i grešim, al za moj pojam to mu dođe još jedan manji udar na javni prevoz, a u korist automobila.Немојте да се чудите ако аутобус касни. Укинута је жута трака на Бранковом мосту.
Pogledajte prilog 201072
Мењају проток саобраћаја због рушења Савског моста. Баш су се заинатили. Тек нас чека колапс саобраћаја кад останемо без тог моста на ко зна колико година. Уместо да су направили нови мост па срушили стари, они руше постојећи, и додатно смањују проток ионако загушеног саобраћаја. Испод Бранковог сада се може скренути десно јер су укинули жуту траку у Карађорђевој.Nije mi jasno šta se time dobija, al ajde. Možda i grešim, al za moj pojam to mu dođe još jedan manji udar na javni prevoz, a u korist automobila.
Nije mi jasno šta se time dobija, al ajde. Možda i grešim, al za moj pojam to mu dođe još jedan manji udar na javni prevoz, a u korist automobila.