dervisbegovic_
Higher intermediate
Vidim da ima držače za ekran, sad ne mogu da se setim koji privatnik ima vozila sa ekranima u delu za putnike u Cobrama. Možda je za njih
Isto, ali je slabo radila klima, naročito u zadnjem delu kod motora gde se prakticno nije ni osećala.Nema potrebe da im dolaze ljudi iz Nemačke, mogu to da im srede u Krnješevcima, naravno ako je tačno. Zatekao sam se par puta u Citaru da nešto duva hladno, činilo mi se da je klima u pitanju.
Da je kakvog zakona, ne bi mu ni dali da se uključi u saobraćaj. Čuj ne isplati se, šta je sledeće. Kupujemo buseve bez klime za Pakistansko tršižte, više se isplati ???Strelini novi Mercedesi na linijama 600 i 607 "nemaju" klimu a i poneki na ostalim 600 linijama. Kaže vozač da su Mercedesi koji su kupljeni u Nemačkoj predviđeni za prevoz po zimskim centrima i da imaju blokadu za prebacivanje na hlađenje a da bi se deblokirali mora da dođe ekipa iz Nemačke da to odradi, što se gazdi ne isplati. Kako god ovo zvučalo unutra je kuvanje jer nemaju prozore, opet vozač kaže, maksimum odnosno minimum temperature na koju može da spusti ventilaciju je 25 stepeni i to je to.
Ne prizivaj da uzmemo Tadzikistansku AkiuDa je kakvog zakona, ne bi mu ni dali da se uključi u saobraćaj. Čuj ne isplati se, šta je sledeće. Kupujemo buseve bez klime za Pakistansko tršižte, više se isplati ???
E pa to je problem, jer sam osetio klimu koja je slabo radila. Ma da ništa bolja klima nije ni u novom Strelinom Conectu, isto jako slabo. Kinezi imaju ubedljivo najbolje klime, ali to za mene koji se bavim klimama nije iznenađenje, jer sada drže gotovo kompletno tržište u svetu.Sad sam se raspitao kod jednog vozača Citara, kaže da vozač ne može da upali klimu, nego to bus sam upali na nekoj temperaturi, isto važi i za grejanje.
Strelini novi Mercedesi na linijama 600 i 607 "nemaju" klimu a i poneki na ostalim 600 linijama. Kaže vozač da su Mercedesi koji su kupljeni u Nemačkoj predviđeni za prevoz po zimskim centrima i da imaju blokadu za prebacivanje na hlađenje a da bi se deblokirali mora da dođe ekipa iz Nemačke da to odradi, što se gazdi ne isplati. Kako god ovo zvučalo unutra je kuvanje jer nemaju prozore, opet vozač kaže, maksimum odnosno minimum temperature na koju može da spusti ventilaciju je 25 stepeni i to je to.
Video sam ga kod Šumica, ide za garažu... Bio je to utorak oko pola 5Higer 3413 nije radio nekoliko dana zbog kvara, danas ga puste na 307 i evo ga sad kod Crkve u Vinči stoji u kvaru u 6:40, bukvalno se u prvom krugu opet pokvario.
A pa hoće on bar jednom sedmično.3211 u kvaru kod skretanja za Kaludjericu
Evo poslali su servisno vozilo,pa će verovatno uskoro nastaviti rad.112Le su imali jake polaske kad su bili novi, ali su sa većine skinuti dolaskom Higera, ali eto 3211 je iz nekog razloga ostao tu.
Svi koji su imali jake polaske kao novi imaju i dan danas. 3219, 3211, 3213, 3214.112Le su imali jake polaske kad su bili novi, ali su sa većine skinuti dolaskom Higera, ali eto 3211 je iz nekog razloga ostao tu.