Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 294 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    309
@Vinča307 nisam baš siguran da ne bi htele, ali svakako mislim da bi i turski MB connecto ili neki man (ako i dalje imaju proizvodnju u turskoj) bili bi premija.

Opcija B su Solarisi koji su već radili sa žutima u BG a rade i sa ovima u NS, ili Iveco Irisbus koji je takođe radio sa ovima u NS.

Mislim da je glavna stvar da bude odluka da se ide na manji broj kvalitetnijh vozila, umesto većeg broja nekvalitetnih.

A masnu proviziju će svakako neko uzeti, koji god da je proizvođač u pitanju, i koja god gradska vlast bude u pitanju

Ništa od toga da se uzima manji broj kvalitetnih vozila, ide se na 300 turskih krseva, većinom će biti zglobni koji će zameniti Solarise koji idu u rashod, ili na prodaju 1.9. sledeće godine

Jeftinije promeniti odluku o ograničenju ako dodje neko razuman

Piše da se može odrediti i niža starosna granica. Šta to znači?

Pozdrav svima,
evo danas sam posle dugo vremena ušao u jedan GSP-ov Solaris i mogu da svima kažem drago mi je što sam bio u pravu. Solaris je napravljen da traje.
Ako izuzmem estetiku, oštećenja od saobraćaja, vidi se da je konstrukcija više nego zdrava, patos nije ispucao, sve stoji na svom mestu. Sve ostalo ide na dušu održavanja tj neodržavanja, samo da naglasim Beograd nije imao kvalitetniji autobus.
Toliko

Pozdrav svima,
evo danas sam posle dugo vremena ušao u jedan GSP-ov Solaris i mogu da svima kažem drago mi je što sam bio u pravu. Solaris je napravljen da traje.
Ako izuzmem estetiku, oštećenja od saobraćaja, vidi se da je konstrukcija više nego zdrava, patos nije ispucao, sve stoji na svom mestu. Sve ostalo ide na dušu održavanja tj neodržavanja, samo da naglasim Beograd nije imao kvalitetniji autobus.
Toliko
Ali "gracki oči" imaju bolji... S' istoka 🤗
Jes da je bio skuplji ali se zato kvari stalno 🙌

Pozdrav svima,
Toliko
Nije napravljen da traje nego da za'ebava aktuelnu vlast. :D

Pozdrav svima,
Toliko
Gde ti nestade, za koji kredenac si bio zapao?

Vrh