Užice
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.01.2021.
- Pohvaljen
- 4.993
Danas oko 13:20, bus 511 prepi*ao stajalište Savski Park bez ikakvog zaustavljanja. Na displeju nije pisalo da je vozilo u modu "za garažu", a dobro sam video da je unutra sedelo nekoliko putnika. Jeste da sam imao na umu vrlo kratku vožnju Savski Park-Galerija, ali ovakvo bahato ponašanje vozača do danas nisam doživeo. Valjda je mislio da ne čekam bus nego blejim u prazno, pošto ima samo 2 stanice do okretnice?
Ako se ne varam i 511 drži privatnik, moguće da je i ovde krivac vozač iz neke Šri Lanke ili Nepala koji nema pojma gde su mu stanice, ali to nije opravdanje za debile koji su ga doveli i zaposlili. Nisam čak ni trčao, već sam jedno 2-3 minuta uredno čekao ispod nadstrešnice gde i na tabli i na monitoru piše da linija 511 ima bavljenje na njoj, on je u jednom trenutku samo naišao i projurio. Kome uopšte prijaviti ovaj bezobrazluk?
Ako se ne varam i 511 drži privatnik, moguće da je i ovde krivac vozač iz neke Šri Lanke ili Nepala koji nema pojma gde su mu stanice, ali to nije opravdanje za debile koji su ga doveli i zaposlili. Nisam čak ni trčao, već sam jedno 2-3 minuta uredno čekao ispod nadstrešnice gde i na tabli i na monitoru piše da linija 511 ima bavljenje na njoj, on je u jednom trenutku samo naišao i projurio. Kome uopšte prijaviti ovaj bezobrazluk?