Busloverbk
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.11.2023.
- Pohvaljen
- 617
Jel mi se čini ili solarisi nemaju kick down?
Sve vreme je na 408 za Ralju, mislim čak i najduzu liniju gradskog prevoza, a 3213 koji radi na 306 ima ja mislim oko 1,1m kilometara.Ako ne grešim, trebalo bi da je 2015-2016. godište. Poprilično mi je 1,2m za toliko godina, čak i da je sve to vreme peglao Smederevac. Osim ako nije bio neki trosmenac, pa još radio i vikende.
Ako jeste, svaka čast!
pa i ne bi morao da bude trosmenac. računica kaže da je u proseku prelazio 440-470 km dnevno. mislim da je to moguće pokriti i sa dve smene, čak možda i manje.Ako ne grešim, trebalo bi da je 2015-2016. godište. Poprilično mi je 1,2m za toliko godina, čak i da je sve to vreme peglao Smederevac. Osim ako nije bio neki trosmenac, pa još radio i vikende.
Ako jeste, svaka čast!
До набавке аутобуса из Турске и Кине те линије су имале искључиво зглобна возила.Danas sam na okretnici Zeleni Venac primetio jednu solo 706-cu i zglobnu 704-ku. Naravno da su obe linije zrele za zglob, ali situacija je najčešće obrnuta.
Džaba ti stari zglob kada se pokvari na prvoj stanici,pa red vožnje nema svrhu.Али подношљивијег капацитета. Боље стари зглоб него нови соло.
A pre samo par nedelja čitao sam ovde kako ljudi pišu da Citari idu u KG. Ni meni nije bilo logično da će najbolje buseve slati u Kragujevac.na 607 rade 4 citara
Džaba ti stari zglob kada se pokvari na prvoj stanici,pa red vožnje nema svrhu.
a da su odmah stigli novi zglobni konekti, citare verovatno ne bi ni videli.A pre samo par nedelja čitao sam ovde kako ljudi pišu da Citari idu u KG. Ni meni nije bilo logično da će najbolje buseve slati u Kragujevac.
Sve ima svoje, kapiram i to... Ali bar dođe, a ovo nije dolazilo jer je bilo totalni raspad.Džaba ti i novi solo kada ti vozi kako mu se ćefne pa nakon 20 minuta čekanja dođe vozilo u koje ne možeš da uđeš. Danas je takva situacija da možeš samo da se pomoliš da ćeš u vozilo koje dođe moći da uđeš i da će izdržati do tvoje krajnje tačke.