Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.639
3299 је други.
Sent from my LGL322DL using Tapatalk
Sent from my LGL322DL using Tapatalk
Istina, to je već postalo normalno, meni je jedino iznenađenje kad vidim nekog Ikara ili Japanca na 31, to se stvarno jako retko dešavaTeško da je Higer na 17, Novi Beograd ih ne poseduje.
I mislim da generalno više nema smisla i peonte da svaki dan iznova pišemo koji garažni broj od solo autobusa je na zglobnoj liniji. Mislim, to je već dva meseca od 1. septembra svakodnevna pojava koja mene lično više ne uopšte ne čudi a verujem i druge. Sad moramo prihvatiti da je to tako, to je očigledno sada svakodnevnica koja je postala “normalna” pojava i tako će biti do dolaska BMC-a, ako ti autobusi ikad dođu.
dobro poredjenje , ali pored ovih solo buseva koji voze umesto zglobnih ima i na desetine sihtasa koji nisu izasli mesecima. verovatno su i rasporedu zaboravili gde su knjizice i turazne tablice za neke polaske...Зашто су расходовали старе зглобне Икаре и МАНове, што нису сачекали прво увођење зглобних БМЦ у службу? Ово је баш непоштовање путника. Као када би неко носио теснију обућу зато што нема његов број.
Samo što ovde autobusi očigledno ne kasne, bar ne veći deo od naručenih 100 komada. Ne izlaze zbog goriva koje troše. Drugog logičnog objašnjenja nema. Punjenje CNG-om traje, i ne može se tek tako puniti 100 autobusa, što verovatno i sam možeš da pretpostaviš. Kao što rekoh u postu gore, sve da je samo i 50 stiglo, što ne bi izašli dok ostali ne dođu?
Ćutanjem se popušta, normalizuje, takoreći kapitulira. Tako se najlakše dolazi do Dejlija ili auto rikše.Teško da je Higer na 17, Novi Beograd ih ne poseduje.
I mislim da generalno više nema smisla i peonte da svaki dan iznova pišemo koji garažni broj od solo autobusa je na zglobnoj liniji. Mislim, to je već dva meseca od 1. septembra svakodnevna pojava koja mene lično više ne uopšte ne čudi a verujem i druge. Sad moramo prihvatiti da je to tako, to je očigledno sada svakodnevnica koja je postala “normalna” pojava i tako će biti do dolaska BMC-a, ako ti autobusi ikad dođu.