KizaNoSleep
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 18.11.2019.
- Pohvaljen
- 1.725
Trebali su i Manove iz Zemuna u Kosmaj... Ali kako su krenuli mnoga vozila na rende, pitanje je da li bi to bilo realno.
Ne ocekuj nista,u septembru su na 990 produzili registracije,ugradili mu funkcionalnu rucnu,zadnju stenu nasminkali i popunili rupcegu.Registracije mu traju do 8.9.2023. (Tako nesto septembar sledece godine sigurno),dok na zutom 322 se nista ne zna.Pre nedelju i po su mu istekle registracije,u pogonu ga registruje svaki dan preko sajta za pracenje buseva,pomeren je triput,najskorije od Žice(mesto za rashodovane autobuse) do regularnog parkinga.Sta su mu radili za ovih nedelju i po nemam pojma al po pricama i vozaca koji ga duzi ove nedelje je trebao na linije da se vrati,mada jos nista od toga.Javicu ako mu produze registracije i ako se vrati na ulice.Ako gradonacelnik ispuni obećanje verovatno im je iduća nedelja poslednja nedelja rada, slabo ih vidjam, a propali su jako, generalno u ta starija vozila se ne primećuje da se ista ulaze, bez obzira što će skoro (već više od pola godine) svi uskoro otići ne treba da budu ko sa otpada, žuti je verovatno svoju karijeru završio nisam video ovde da se pise o njemu.
A neuporedivo je lepsa vožnja u novom autobusu a kvalitet je obrnuto nažalost kad se uvozi šta se uvozi.
937 i 939 izvesno ostaju tu, 939 je čak i popravljen i sređen nakon onog požara na Karaburmi gde su se zapalila 3 autobusaSto se tice Karaburminih ikaca ik 201 od njih apsolutno nista ne ocekujte!Na svim preostalim registracije traju do kraja Novembra ili pocetak decembra.Jedino na 1041 je produzena registracija u martu ove godine pa mu traje do marta 2023.Sto se tice 1059 30.11. Mu je kraj istekom registracija,1065 kraj mu je 4.12.,1029 isto tako nesto nisam gledao na njemu samo.Na 900 istice 24.12. (Mozda ga puste da radi do tad),za 902 ne znam(javicu vam).Sto se tice ove dvojice 937 i 939 iz 2006. Nemam blage do kada ce biti zivi.
Ne zaboravi, bez obzira što im je registracija važeća još dugo, čeka ih šestomesečni tehnički pregled, kom podležu sva vozila za javni prevoz.Sto se tice Karaburminih ikaca ik 201 od njih apsolutno nista ne ocekujte!Na svim preostalim registracije traju do kraja Novembra ili pocetak decembra.Jedino na 1041 je produzena registracija u martu ove godine pa mu traje do marta 2023.Sto se tice 1059 30.11. Mu je kraj istekom registracija,1065 kraj mu je 4.12.,1029 isto tako nesto nisam gledao na njemu samo.Na 900 istice 24.12. (Mozda ga puste da radi do tad),za 902 ne znam(javicu vam).Sto se tice ove dvojice 937 i 939 iz 2006. Nemam blage do kada ce biti zivi.
Петко људи пакују ствари и иду негде на излет или путовање, а обично крећу и у неку набавку, као и у неки облазак.Da, to se podrazumeva da ih je više. Kažem, petkom je uvek više automobila. I kad su kišni dani, uvek je više automobila. Kad se ukombinuju ta dva, bude duplo gore.
Tako sam se ja skoro 1h vozio od Doma omladine do Skadarlije jednom.Danas sam čuo razgovor dva čoveka u autobusu, i jedan kaže da je danas od Steka do Franša (linija 17) išao 1h, a to su svega dve stanice.
Ovo nije toliko retka situacija, desavalo se da idem pesaka od Cvijiceve do poste i duz ulice se naredja po 5 autobusa i isto toliko trolejbusa, uglavnom zbog uzasih semafora kada se ide uzbrdo, a i prevelikog broja automobila. Vise nema smisla da tu ne bude zuta traka, jedino sto moze da bude problem je sto su trake u Takovskoj uze nego u ostalim ulicama pa cesto autobusi zauzmu i malo leve trake.Сећам се када сам у 23 чекао да скрене из булевара Деспота Стефана у Цвијићеву па ка Таковској пола сата.