Нисам пролазио аутобусом кроз Стари Железник, али стекао сам утисак да није проблем да пролази Соларис. Свете Милутиновића сасвим довољно широка улица. Ако могу Ластини зглобови могу пролазити кроз разноразне улице, што не би могао и туда, а свакако Свете Милутиновића није ништа прометнија улица, наспрам оних где пролази Ласта са зглобовима. На 55 су радили зглобови, углавном шихте, а радио је и Ик-218Н. Мислим да је разлог што нису слали Соларисе је Ђердапска улица, а не Стари Железник.
Исто бих поменуо улицу Витезова Карађорђеве звезде на улазу у Миријево. Дефинитивно је једна од најстрмијих главних улица у Београду и поред тога, има и велику кривину између Клуза и Миријевског венца. На 46 нису саобраћали Солариси, али туда сам често виђао Соларисе са 31 како иду за гаражу. Такође, овог лета сам видео сезонску линију за Аду, а да су саобраћали Солариси. По мом мишљењу, Витезова Карађорђеве звезде је гора деоница за пролазак него Ђердапска, што наравно не мора да значи да је Соларис адекватан да пролази Ђердапском. Чини ми се да дирекцији за јавни превоз и не занима превише, где какав тип возила може да прође одређеним улицама. Виђено је на терену много пута.