Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ја кажем Зашто би ГСП узимао нешто квалитетније када ће ст*** то ижврљати,испрљати,поцепати,поломити... и кад има мајсторе који умеју одржавати само Икаре са дрвеним седиштима :bash:
Аутобус 760 фабрички има дрвена седишта. Цела та серија ик103 из 2001. године (758-766) има дрвена седишта. Од старијих, једино аутобус 740 има фабрички пластична седишта, јер је у питању сајамски примерак из 2000. године.
У питању је модел ик201, гаражни број 938, са рекламом за Агробанку и редован је на линији 31. Пошто нема резервних пластичних седишта, он је добио дрвена из неког расходованог, мислим 988.
А погрешио сам Ја кад видим бус са оним "равним" стаклима ја одмах помислим да је ИК206 :laugh:
И како то да нема резервних седишта? Шта је са његовим фабричким седиштима?
Danas sam išao neobus Volvom,Veolija,pa ne znam kako misli da se luftira sa onako malim prozorima.. :notok: I zanima me,ako neko zna,zašto ne voze po gradu Lastini Volvo autobusi činimi se Volvo 7700 sa zglobom...
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.