I treba.Danas su pustili BMC solo na liniju 52.
Нису дуго. Што их је више на 52 то боље.Danas su pustili BMC solo na liniju 52.
KryoGas pumpe. Kod Omladinskog stadiona i Airport City ako se ne varamGde pune ove zglobne BMC? Zna li se?
Neki kazu 35+35+30, a druga verzija je 40+40+20 (Karaburma, Novi Beograd, Zemun). Prica se da ce se puniti na Orlovaci.Nisam imao koga da pitam u firmi. Jel ostaje priča od ranije da svi BMC idu na Karaburmu, ili će se slati i na Novi Beograd? Ako je predviđeno da se pune i tu kod Bloka 65, onda mi se odgovor donekle i sam nameće. Dobro da bar ima točionica kod Omladinskog stadiona, tj ima je tu već izvesno vreme. Ranije su slali one MAZ nesrećnike čak na Orlovaču.
Očigledno svih 20.Ima blizu gpc-a KryoGas pumpa, ali je ona mala i nerealno mi je da se na njoj pune tolika vozila, a i uvek tu ima bar neko vozilo kad prolazim. A da li neko zna koliko ih izlazi sutra?
Ta na Bogosloviji je baš mala..ne znam kako će uspeti to svaki dan? Jedino iza onog tehničkog pregleda ako su napakovali neku novu pumpu.KryoGas pumpe. Kod Omladinskog stadiona i Airport City ako se ne varam
Baš to i ova na gpc-u je premala još su kod nje često vozila pošte i ostala vozila prevoznikaTa na Bogosloviji je baš mala..ne znam kako će uspeti to svaki dan? Jedino iza onog tehničkog pregleda ako su napakovali neku novu pumpu.
Znači, 83-ka od sutra postaje zglobna linija ? Konačno83 узима НБГД од сутра и радиће усисивачи на њој тако да иду и на НБГД.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Da, ali zato još mnoge ne.Znači, 83-ka od sutra postaje zglobna linija ? Konačno