bv5156
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 15.02.2022.
- Pohvaljen
- 649
Ја mislio da je rashodovan.Pogledajte prilog 134904
R A R I T E T! Zalutao #755 na 67,cudno da nije na 311
Ја mislio da je rashodovan.Pogledajte prilog 134904
Svaki dan cepa na 311Ја mislio da je rashodovan.
Није крив ГСП него фабрика што није уграђивала квалитетне делове захваљујући договореној економији.Sve i da se radi o normalnoj fabrici, poodavno bi garancija na ta vozila istekla. Pad visine može biti iz više razloga, između ostalog svaki od tih je posledica zamora materijala i upitnosti zamenskih delova. Jako važna stavka zašto Solaris nije stradao u meri kao ostali, ako zanemarimo osnovni veći kvalitet (i veću cenu) leži u tome da su ugrađivani kvalitetniji delovi. M je nešto poslednje što su izbacili, a ta fabrika jednostavno nije imala šta da ponudi da preživi i godinama pre toga.
Poslato sa Huawei Mate 20 Pro uz pomoć Tapatoka
Pa kad je i sam političko preduzeće, dobrim delom.Крив је ГСП што пристаје на политичку куповину. Да држи до себе имао би контролу квалитета још у производњи.
Zašto su neki skroz crveni, a neki sa crnom štraftom preko farova i tablice?
Ovo je originalna Avancity maska pa se razlikuje od "novijih" koje nalazimo na ik 218M i 112M.Al vec je @Student sve objasnio.Pa kad je i sam političko preduzeće, dobrim delom.
Zašto su neki skroz crveni, a neki sa crnom štraftom preko farova i tablice?
Ajde da probam da ti približim, mada deluje kao uzaludno.Није крив ГСП него фабрика што није уграђивала квалитетне делове захваљујући договореној економији.
Nije pametovanje već istina.И ти мислиш да ћу да прочитам твоје паметовање по форумима?
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
УнаКРШ има два модела Кобри, оне са Cummins-ом и оне са Мечкиним OM936LA.Ja ne znam koja je cena Ik112m, ali na tom krsu od autobusa jedino motor i menjac valjaju... Ostalo nista... Cak i Kobre Dumeka sa 84 su odlični autobusi sa meckinim motorom bas lep zvuk imaju, nisu kao one sto je uzeo Unakop sa motorom BMC...
I u Kinezima je isto tako pakao jer još niko ne pali klime, kod izlaska iz Vinče sam 20 minuta čekao da mi naiđe bilo koji autobus da nije Higer ili noviji Ikarbus i naišao mi Conecto 194 u kom je bilo sasvim prijatnoSa ovim toplijim vremenom je opet krenuo problem padanja u nesvest od vrućine u modelima IK112LE... Sunce ti kalajsano, kako greje od sredine kao mikrotalasna, sa 4 prozora total, šiber nema svrhu jer nijedan ne radi.I da se moliš da nije neki bakutaner zaseo blizu prozora, inače pire krompir. Klima će naravno kao šljakati par sati, bez efekta jer je malo jača od kisele vode.
U tom pogledu, na našu žalost je Kineski otpad svrsishodniji jer će rashlađivati 487 puta bolje.
Navela je i da „isto tako znamo“ da, kako je dodala, „većina autobusa kupljenih od turskog proizvođača BMC 2019. sada stoje u pogonu“.
Prema njenimr rečima, stoji i dvadeset tramvaja popularnih „Španaca“, od kojih tri služe kao rezervni delovi za osam koji su u upotrebi.
Ovo nije tačno„većina autobusa kupljenih od turskog proizvođača BMC 2019. sada stoje u pogonu“.
Cena IK112M za poslednju nabavljenu seriju, 190.000 sa pdvom i uključenim troškovima obuke osoblja, rezervnih delova i troškova lizinga.Ja ne znam koja je cena Ik112m, ali na tom krsu od autobusa jedino motor i menjac valjaju... Ostalo nista... Cak i Kobre Dumeka sa 84 su odlični autobusi sa meckinim motorom bas lep zvuk imaju, nisu kao one sto je uzeo Unakop sa motorom BMC...
Izbrojao sam 11 u garaži preko satelitskog snimka na google mapama koji je očigledno iz 2018.Ovo za Špance mi zvuči neverovatno, jel moguće da je samo 8 u saobraćaju?
BMC-a stoji od 5 do 7 u garaži (NBG komotno može da uzme 67).Mila Popović (SSP): Grad Beograd planira da potroši 650.000 za promociju javnog prevoza
Stranka slobode i pravde (SSP) je danas oštro kritikovala vlast u Beogradu jer, kako je saopšteno, "planira da potroši 650.000 evra za promociju javnog prevoza" dok se građani voze "oronulim trolejbusima i raspadnutim autobusima".www.danas.rs
Jel ovo realno ljudi moji?
С обзиром да је извор Danas ово је 100% нетачно и убудуће не преноси ништа са њиховог "портала" да не употребим неку тежу реч.Mila Popović (SSP): Grad Beograd planira da potroši 650.000 za promociju javnog prevoza
Stranka slobode i pravde (SSP) je danas oštro kritikovala vlast u Beogradu jer, kako je saopšteno, "planira da potroši 650.000 evra za promociju javnog prevoza" dok se građani voze "oronulim trolejbusima i raspadnutim autobusima".www.danas.rs
Jel ovo realno ljudi moji?