Trebao je da pravi bar solo vozila, za Higer je Ik 112M mašina u svakom smislu te reči, neuporedivo bolja vozila i pored problema sa elektronikom koji imaju. Više mi nije dobro od vožnje sa Higerom 3433 na 307, toliko lupa čim udari u najmanju rupu i toliko se sve trese da mi ne bude uopšte prijatno, kad naiđe neki drugi bus na 307 da nije Higer ja slavimI posle mi lokal Ikarbus patriote pricaju da je Ikarbus trebalo da ostave da radi??? To je cudo 4 godine mladje od Solarisa... Drago mi je sto Ikarbusa nema... I u 3263 je situacija jos gora, juce bio ns 85, pod u talasima pozadi
Ovo ne znamo jer normalna preduzeća ne kupuju takve autobuseЛоше одржавање на делу. У нормалним предузећима би одмах рекламирали грешке.
A inače je stvarno teško biti bolji od Higera. Ako je Ikarbus toliko nisko pao, da se njihova vozila porede sa tim smećem od autobusa, mislim da je sve jasno.Trebao je da pravi bar solo vozila, za Higer je Ik 112M mašina u svakom smislu te reči, neuporedivo bolja vozila i pored problema sa elektronikom koji imaju. Više mi nije dobro od vožnje sa Higerom 3433 na 307, toliko lupa čim udari u najmanju rupu i toliko se sve trese da mi ne bude uopšte prijatno, kad naiđe neki drugi bus na 307 da nije Higer ja slavim
U 3261 je situacija odlična. Kad zareže MAN-ov motor, 100 takvih je trebalo za Beograd.I posle mi lokal Ikarbus patriote pricaju da je Ikarbus trebalo da ostave da radi??? To je cudo 4 godine mladje od Solarisa... Drago mi je sto Ikarbusa nema... I u 3263 je situacija jos gora, juce bio ns 85, pod u talasima pozadi
Гашпар, чека те 357 у блоковима, имате неке нерасчишћене рачуне. Видиш колико је црвен од беса?I posle mi lokal Ikarbus patriote pricaju da je Ikarbus trebalo da ostave da radi??? To je cudo 4 godine mladje od Solarisa... Drago mi je sto Ikarbusa nema... I u 3263 je situacija jos gora, juce bio ns 85, pod u talasima pozadi
Јел си ти нормалан? 90% 218М је грбаво а зато није крив Икарбус. Сви М-ови су непрегледни и одрађени преко оне ствари.U 3261 je situacija odlična. Kad zareže MAN-ov motor, 100 takvih je trebalo za Beograd.
3261, 3283 i još neki spadaju u tih 10%.Јел си ти нормалан? 90% 218М је грбаво а зато није крив Икарбус. Сви М-ови су непрегледни и одрађени преко оне ствари.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Evropski.Meni je i eksterijer M-ova odličan. Sa sve onim zatamnjenim staklima baš izgledaju lepo.
Sve i da se radi o normalnoj fabrici, poodavno bi garancija na ta vozila istekla. Pad visine može biti iz više razloga, između ostalog svaki od tih je posledica zamora materijala i upitnosti zamenskih delova. Jako važna stavka zašto Solaris nije stradao u meri kao ostali, ako zanemarimo osnovni veći kvalitet (i veću cenu) leži u tome da su ugrađivani kvalitetniji delovi. M je nešto poslednje što su izbacili, a ta fabrika jednostavno nije imala šta da ponudi da preživi i godinama pre toga.И екстеријер наравно. Морам се исправити, рекао сам да Икарбус није крив за пад висине приколице, наравно да јесте крив.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока