Express
Advanced
- Učlanjen(a)
- 05.11.2011.
- Pohvaljen
- 2.984
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=788289#p788289:5kkonkpc je napisao(la):Djole Pevcanin » 28 Oct 2020 06:53 pm[/url]":5kkonkpc]Express, наравно да је 53 за зглоб, него овде има чланова који би и соло са ње укинули да могу и све пребацили на 52, која је наравно за двозглоб.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Da, 52 je horor priča na mostaru. Isto kao i 53. Ljudi čekaju 52 zato što je zglob, ali džaba kad je ista gužva kao na solo 53. 23 je predugačka, samim tim i nepouzdana, uz to i debelo proređena. 37 isto kao 53, a 58 mislim da je jedna od linija sa najvećim stepenom neravnomernosti. Majka reče juče bilo tri putnika, međutim ja prekjuče nisam mogao ući u nju na Mostaru, već u 53, i to jedva. 58 se posebno preoptereti kad 37 "omane".
Konsenzus većine jeste da te linije, uz 27E, 75, 83 treba da budu zglobne. Baš kao i trole 29 i 41. To se vidi golim okom u praksi. Nikakva nuklearna fizika. I oni zaboraviše na trole, a ne odustaju ni od neverovatnih 100 zglobova (iako su prethodno kupili gomilu solo). Mislim nonsens.
I tako dok tramvajski podsistem karakterističan po najvećem dostupnom kapacitetu, najboljem stanju vozila u odnosu na prosečnu starost skuplja paučinu autobusi nam pucaju po šavovima. I onda pričamo o poštovanju ovih ili onih pravila. Ma nadležni se prvi ne pridržavaju zdravog razuma, a kamoli nekih pravila. Sa jedne strane beže od zglobova i tramvaja kao đavo od krsta, sa druge govore o nekoj distanci, maskama. Distanca, maska i prepun solo autobus sa isključenom klimom, uz to sa očajno rešenom izolacijom motornog dela u međusobnom su sukobu. Nema nikakvog smisla. Ko traži distancu, ko nabavlja solo, a ko izbegava zglobne? A koga briga da li će i kada je napolju prijatno unutra biti pravi pakao? Pa ista izobličena smesa senilnog moždanog tkiva koja se smuca od kamere do kamere, od gradilišta do gradilišta.