Pozdrav za buduce komsije i hvala na dosta podeljenih informacija i iskustava. Ja cekam stan u sledecoj fazi i moje dosadasnje iskustvo sa investitorom je OK, imali smo i imamo tenzije, ali i uzajamno uvazavanje interesa. Ovaj novi sef gradilista je OK i trudi se maksimalno. Investitor bi da se sve to zavrsi i uradi sto pre, ali ne ide sve kako zamislimo. Slazem se sa
@Bulbulderac17 da treba pricati normalno, ipak svi mi dajemo novac za koji hocemo da dobijemo ono sto smo videli pre zakljucenja ugovora i korektno je da se to i dobije. Takodje, investitor ce nam biti i komsija, pa bi pocetak suzivota u zgradi zaista bio filmski da smo i na sudu sa njim
.
Ja bih zamolio da ukoliko neko ima volje i vremena da mi posalje slike unutrasnjosti zavrsenih stanova, a ko stigne i neki update sa gradilista.
I da li se iko raspitivao za punjac za automobile, da li postoji mogucnost ugradnje? Jos nemam, ali mi je u planu plug in hybrid, pa da znam kakva me muka ceka oko punjaca ili da li ce je uopste i biti
Jos jednom, veliki pozdrav svima i nadam se jednom lepom iskustvu stanovanja u Atria za sve nas, vidimo se na bazenu