Svaka cast Noki sto razbijas gej stereotipe, umesto feminiziranog lika gledamo baticu iz kraja, samo nastavi takoJaki ste na humoru da smo odrastali u istom bloku dovideo bih te brzo u red mališa
Ne znam gde si našao tu kesu.. ali vidiš natips na zidu za penjanje Vole me u Pančevu... Ne moram sam da se dokazujem, sve piše
Da, prošao sam i Teslom, to je ka putu za TC Big... jeste jako čisto i celog dana su neke ekipe sekle travu svuda...
Dve stvari su se izmenile.. Prvo cene su malo jače... a drugo poliglotske sposobnosti koriste
"Duošao cjen" i ona mi kaže "lìu bai", ja kažem "u baj" ona se nasmeje i kaže.. ajde u baj
Tako se pazare čarape za 500 dindži umesto 600
Pogledajte prilog 193402
Al ima i Kineza tvrda srca na moj kineski.
A ovo ispod je dosta verno urađena kopija sem đona.. al je zločin kupiti fejk nike tako da to nisam uradio... ali čarape, gaće, trešice, šorcevi ️ sve drugo je fejk na meni
Pogledajte prilog 193404Pogledajte prilog 193406
Slikaj patike koje setas. Ovako kako pricas, zvucis kao gaser iz '93. Samo ti fali Kappa Danone trenerka... ili ona Barselonina.
PraviSlikaj patike koje setas. Ovako kako pricas, zvucis kao gaser iz '93. Samo ti fali Kappa Danone trenerka... ili ona Barselonina.
Haha, da, baš je uporedivo. Život u komfornom stanu, u sređenom gradu vs život u nikad završenoj kućerini, u divljem predgrađu do kojeg treba 3 dana jahanja.
Kuca je 95 % završena covek radio za sebe ali su doneli druge odluke kuća je na prodajuHaha, da, baš je uporedivo. Život u komfornom stanu, u sređenom gradu vs život u nikad završenoj kućerini, u divljem predgrađu do kojeg treba 3 dana jahanja.
Kuća nikad ne može biti 100% završena, može samo težiti tome...Kuca je 95 % završena covek radio za sebe ali su doneli druge odluke kuća je na prodaju
Ima bg voz i bus 706 do zelenjaka i administrativno sve zavrsava u bg dok ga iz panceva šalju u kcs ns umjesto u bg itd
Ako covek vise voli pančevo super
Kuća se završavaju i održavajuKuća nikad ne može biti 100% završena, može samo težiti tome...
Inače veći deo batajnice uopšte nije divlje naselje, ipak je to naselje postojalo mnogo pre nego što su radikali i dođoši počeli da haraju (hint novi grad u zemunu),
A ni pančevo nažalost nije baš uređen grad...
Pa kuca i stan nisu bas uporedive kategorije, stan je doslovce ogranicen do ulaznih vrata i obicno nema 100-200 ili cak 300+ kvadrata kao prosečna kuća (bar ne za prosecnog stanovnika),Svaka nekretnina je rupa bez dna pa i stan. Sto rekose ljudi i dalje zive u stanovima u izvornom stanju od pre 50god. Navikli ljudi… pa se mora paziti da ti i fasada sa zgrade ne padne na glavu.