Šta je novo?

Airport Garden

Ja Vas nisam vređao.

Ugovor predviđa rok od 30 meseci od datuma prijave radova, uz moguće dodatno produženje za 6 meseci iz opravdanih razloga koje se mora prethodno najaviti kupcima pisanim putem. To se i dogodilo krajem januara, čime je i rok pomeren na kraj jula-početak avgusta. Samim tim, kašnjenje je 47 dana, kao što sam prethodno napisao. Savetovao bih Vam da kada obavljate jednu od verovatno najvećih transakcija u životu, čitate ono što potpisujete.

P.S. Sledeći put pitajte čuvare na gradilištu da Vam kažu gde ti ljudi sa imenom i prezimenom što valjda žive na aktivnom gradilištu idu u WC kad zgrada nema priključak
Vi ne razumete pravnu terminologiju ali baš nimalo. Koji je opravdani razlog kašnjenja? Nemogućnost dobijanja dozvola za radove/priključenja nije opravdani razlog. A svakako ne spada u višu silu.
Ali da se ne objašnjavamo više Vi i ja i da se manemo Vaših suvislih saveta.

Gospođa koja živi u Lameli C sa svojim detetom sigurno zna gde obavlja nuždu.

Vi ne razumete pravnu terminologiju ali baš nimalo. Koji je opravdani razlog kašnjenja? Nemogućnost dobijanja dozvola za radove/priključenja nije opravdani razlog. A svakako ne spada u višu silu.
Ali da se ne objašnjavamo više Vi i ja i da se manemo Vaših suvislih saveta.

Gospođa koja živi u Lameli C sa svojim detetom sigurno zna gde obavlja nuždu.

Nekoliko ljudi je ovdje pisalo da su dobili usmenu i pismenu potvrdu da će za kašnjenje preko 6mj. biti isplate kupcima kako je definisano u predugovoru. Ipak ne tretiraju to kašnjenje kao višu silu.

Šta znači jako dugo? Prema ugovoru, zaključno sa današnjim danom prva faza kasni 47 dana. Da sutra bude primopredaja investitor bi platio samo jedan mesec penala jer se penali obračunavaju mesečno.

Inače sa velikom sigurnošću mogu da tvrdim da niko zapravo ne živi u zgradi, već je samo određenom broju ljudi bliskih investitoru/izvođačima radova dopušteno da opremaju stanove jer ti ljudi svakako verovatno ne bi koristili standardan postupak primopredaja-otklanjanje nedostataka.
To sto je ugovorom definisano da ne placaju 6 meseci nakon probijanja roka ne znaci da ne kasne.

Slab napredak kopanja u Dj. Stanojevića u poslednjih par dana. Izgleda su cviknuli neku cev...
IMG_6500.jpeg
IMG_6499.jpeg

da li je neko ovde kupio stan sa namerom izdavanja i koja su očekivanja? ja sam kupio 78m2 čini mi se, 7 sprat, volio bih ga izdavati nekoliko godina nenameštenog (znam da se namešteni bolje izdaju, pogotovo tu i pogotovo strancima), ali radije bih ovako, ako bude moguće... ima li nekih mišljenja ovde, ide li to izdavanja nenameštenih, po kojoj ceni ili kako idu namešteni, koja su očekivanja?

Mi smo uzeli za izdavanje ali cene u izdavanju su pale za nekih 30% od prosle godine ( em zbog protesta em zbog prevelike ponude) . Mi smo uzeli dvosoban da bi ga izdavali za 1000e ( sa garazom) ali ovo sto vidimo na oglasima i u razgovoru sa drugim ljudima tesko se moze dobiti ta cifra danas. Za dvosoban mislim da je sad realna cifra 700-800e. Skoro videh na oglasu trosoban bas u the one kompleksu 1100e .

Mi smo prodali veci stan pa uzeli dva manja pa je ispalo ovako za izdavanje ali generalno mislim da bg puca sto se tice isplativosti izdavanja. Pogledajte samo koliko novogradnje bas u nasem kraju ceka da bude useljeno kroz godinu danaa a verujem da je dosta ljudi uzelo kao investiciju za izdavanje.

Pozdrav, da li neko ima tlocrt sa dimenzijama a ne samo skicu koja je na sajtu AG i dodatak ugovoru? potrebna mi je konkretno za stan 2F u u Lameli A1.

Pozdrav, da li neko ima tlocrt sa dimenzijama a ne samo skicu koja je na sajtu AG i dodatak ugovoru? potrebna mi je konkretno za stan 2F u u Lameli A1.
Postoji javno dostupan urbanistički projekat, međutim ne znam da li se on u potpunosti poklapa sa finalnim projektom. Jedino Vam prodaja može dati pravi i aktuelni crtež, tražite od njih.
Ako Vam nešto znači, ovo je ako se ne varam tlocrt tog stana iz urbanističkog projekta:
186.png

Postoji javno dostupan urbanistički projekat, međutim ne znam da li se on u potpunosti poklapa sa finalnim projektom. Jedino Vam prodaja može dati pravi i aktuelni crtež, tražite od njih.
Ako Vam nešto znači, ovo je ako se ne varam tlocrt tog stana iz urbanističkog projekta:
Pogledajte prilog 252800

Super, hvala, ovo mi je za sad dovoljno. Mozes li da stavis link ka urbanistickom projrktu. Tražio sam ga na sajtu zavoda ali se očigledno nisam snašao najbolje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Super, hvala, ovo mi je za sad dovoljno. Mozes li da stavis link ka urbanistickom projrktu. Tražio sam ga na sajtu zavoda ali se očigledno nisam snašao najbolje

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ranije je bila stranica na sajtu grada sa svim potvrđenim urbanističkim projektima, međutim sa redizajnom sajta su je iz nekog razloga ukolnili. Sada ti stari potvrđeni planovi mogu da se nađu samo preko pretrage/google-a. Pri dnu ove stranice imate link ka PDF-u sa urbanističkim projektom za Airport Garden.

Vrh