Šta je novo?

Airport Garden

Ne može se reći da se oko zgrade ništa ne dešava. Navukli su gomile cevi velikog prečnika, neke velike betonske elemente, ogradili itd... Deluje da će krenuti veliki radovi...

• Sviđa mi se
Reagovanja: MrD
20250623_205726.jpg

City Facility, firma koja radi menadžment naselja A blok, je imala (ima još uvek) uslugu ugradnje komarnike po useljenju u stan, da bi svi stanovi/terase/prozori bili jednoobrazni.

E sad kako će biti u AG, i koja firma će raditi menadžment naselja, ostaje da se vidi.

Ali mislim da je to već nešto, čime treba da se bave, da ne bih ja imao sive, komšija ispod tamno sive, komšija levo skoro crne, a komšija sa.strane parka tamno braon komarnike.

City Facility, firma koja radi menadžment naselja A blok, je imala (ima još uvek) uslugu ugradnje komarnike po useljenju u stan, da bi svi stanovi/terase/prozori bili jednoobrazni.

E sad kako će biti u AG, i koja firma će raditi menadžment naselja, ostaje da se vidi.

Ali mislim da je to već nešto, čime treba da se bave, da ne bih ja imao sive, komšija ispod tamno sive, komšija levo skoro crne, a komšija sa.strane parka tamno braon komarnike.

Ma samo nek je šareno!

Meni je u materijalizaciji za predugovor pisalo da ce komarnici biti integrisani, sad vidim da se u materijalizaciji uz ugovor nigde ne spominju ... nije mi palo na pamet da pročitam kad sam potpisisvao ugovor.

1750763933910.jpeg

Od tog jednoobraznog nema ništa.
Schuco je ovde samo napisao/sugerisao boju, ali to ne znači ništa.
I ove firme koje su predložili, sve rade sa različitim dobavljačima.

Da li ima neki info o komarnicima, tj. da li ce to raditi AG?
Bilo bi dobro da to ide preko njih, makar i mi placali na kraju...Da to sve bude jednobrazno.

Sto se tice komarnika, moja preporuka za “Veranda doo” imao sam odlicno iskustvo sa njima

Sto se tice komarnika, moja preporuka za “Veranda doo” imao sam odlicno iskustvo sa njima
Dobio sam info da ce AG kontaktirati neku od firmi koje Schuco predlozio...Da daju ponudu sa cenama i da nas onda obavesti mailom.
Mislim da je tako najbolje jer jedino oni imaju celu bazu kontakata svih koji su kupili stanove.

Dobio sam info da ce AG kontaktirati neku od firmi koje Schuco predlozio...Da daju ponudu sa cenama i da nas onda obavesti mailom.
Mislim da je tako najbolje jer jedino oni imaju celu bazu kontakata svih koji su kupili stanove.

Ili da ispoštuju predugovor i sami postave o svom trošku

Ili da ispoštuju predugovor i sami postave o svom trošku
Ja bih voleo da se to desi, ali mi nije delovalno kao realno u razgovoru.
Kazu, u Ugovoru toga nema...A kod mene ni u Predugovoru.
Jednostavno, odustali su, kazu, iz tehnickih razloga.
Ako postoji neki nacin da ih privolimo da urade o svom trosku, hajde da cujemo kako...

Vrh