Šta je novo?

Airport Garden

Gospodine Stanar, živim u Beogradu. Ne znam šta je spoljašnjost ili unutrašnjost.
Da li mislite da dešavanja utiču na radove koje izvodi Gradina i da je to opravdanje što nešto kasni već mesecima?
Pozdrav Ilija,
Pod unuttašnjosti, mislio sam na gradove koji nisu Beograd, tipa Kraljevo, Užice, itd...

Ne radi se ovde o Gradini, oni hoće da rade, ali nemaju dozvolu, a dozvolu nemaju jer u JP Telekom i Beogradske elektrane, rade "stručni" ljudi koji za istu (dozvolu) ne znaju da naprave ispravan zahtev gradskoj direkciji za urbanizam.

Pozdrav Ilija,
Pod unuttašnjosti, mislio sam na gradove koji nisu Beograd, tipa Kraljevo, Užice, itd...

Ne radi se ovde o Gradini, oni hoće da rade, ali nemaju dozvolu, a dozvolu nemaju jer u JP Telekom i Beogradske elektrane, rade "stručni" ljudi koji za istu (dozvolu) ne znaju da naprave ispravan zahtev gradskoj direkciji za urbanizam.

Šta je spoljašnjost?
Tj. koji gradovi, naselja?

Pa sta sad necemo uopste moci da udjemo ili? A pare sto smo platili… pa koliko znam
Institucije sve rade nzm sta koci

Ne znam cemu panika ako vam vec u ugovoru stoji dodanih 6 meseci koji isticu tek u junu...

Vrh