Šta je novo?

Airport Garden

Deluje dosta dobro na slikama, nisam jos uvek bio da vidim stan ali ovo sto vidim na slikama mi deluje zadovoljavajuce. Jedino mi se ne svidja sto zidovi nisu cisto belo, ipak je bela neutralna boja pa ko hoce nek kreci u drugu boju. I kupatila su mi dosta obicna, korektno izgleda ali mi deluje kao da su mogli kupatila malo modernije da urade.
Jel ima neko sliku ulaza u zgradu i lifta?

Što se tiče zidova, mene vise zanima kakvo ce biti hladjenje nego grejanje.

Poslednja izmena:
Izvinite, vi sto ste pogledali stan sa kim ste bili u kontaktu oko razgledanja? Ja sam dva puta pitala i rekli su da ce javiti kad se moze videti i nista od toga... Kome da se obratim?

Izvinite, vi sto ste pogledali stan sa kim ste bili u kontaktu oko razgledanja? Ja sam dva puta pitala i rekli su da ce javiti kad se moze videti i nista od toga... Kome da se obratim?
Pošto niste naveli kome se obraćate, ja sam pretpostavio da je pitanje za mene.

Moj kanal za komunikaciju je agent prodaje. Ne znam zašto Vam kažu da će se javiti, pošto je zgrada završena tako nije više strikno kao u novembru prošle godine za ulaz na gradilište, ima lift koji je dobro zaštićen rukihvati su urađeni. Ako ima volje i želje od strane agenta, može Vas odvesti kolko danas.

Na kraju, kažite mu/joj dolazim sa arhitektom, želim da uzmem mere za izradu kuhinje/nameštaja i mirna Bačka.

A da stan je u C lameli, prva faza.

Ja sam zvao direktno zenu iz prodaje njihove. Zakazali smo ulazak u stan da uzmem mere sa arhitektom. Ali je naglasila da sve pogledam i uzmem sve mere tada jer ima dosta ljudi koji takodje zele da uzmu mere i da ne dolazim dva puta. Sto je i ok, verujem da je guzva. Slazem se da je stan perfektan i izuzetno prijatan.

A je li ko bio u garaži, pogotovo na nivou -2? Je li suvo?

To je potencijalno dobar ukazatelj kvaliteta gradnje, imajući u vidu da je u celom bloku 64 podzemna voda već na nivou od 5 metara.

Zanima me dokle su dosli unutrasnji i spoljasnji radovi u fazi II? Nisam bio mesecima da vidim kompleks uzivo, pa me zanima.

Na CEOP-u je danas postavljeno da je odbijen i treći zahtev Telekoma i Direkcije za građevinsko zemljište za odobrenje izvođenja radova za priključivanje AG-a na infrastrukturu.

Ništa od onog što kažu treća-sreća, mada su ovaj put čini mi se primedbe minorne, pa će valjda biti četvrta-sreća...

Na CEOP-u je danas postavljeno da je odbijen i treći zahtev Telekoma i Direkcije za građevinsko zemljište za odobrenje izvođenja radova za priključivanje AG-a na infrastrukturu.

Ništa od onog što kažu treća-sreća, mada su ovaj put čini mi se primedbe minorne, pa će valjda biti četvrta-sreća...

Bar je brzo stigao odgovor.

Jel njima to kad odobre to znaci da nam mogu dati kljuceve!? Ne razumem se pa pitam. Jer ako
To znaci primoredaju kljuceva nije mi jasno zasto podnose zahtev kad nisu zavrsili prizemlje 😂

Jel njima to kad odobre to znaci da nam mogu dati kljuceve!? Ne razumem se pa pitam. Jer ako
To znaci primoredaju kljuceva nije mi jasno zasto podnose zahtev kad nisu zavrsili prizemlje 😂
Ne podnosi investitor taj zahtev već valjda Beogradske elektrane. Kada se taj zahtev odobri, mogu da krenu radovi (ali od strane grada), investitor tu nema šta da radi osim da kada bude grad završio, sredi ulicu oko zgrade i onda može primopredaja...Zašto kažemo da je bitno pa evo od kraja novembra pokušavaju da dobiju tu dozvolu i svaki put ćorak.

Sta treba grad da radi i zavrsi? Nisam razumeo najbolje? Pa ako cekamo da zavse celu ulicu to nece narednih meseci i meseci onda biti gotovo. Invvestiror moze da sredi onaj prilaz oko zgrade pa da odobre primopredaju.

Odobrenje za izvođenje radova koje se trenutno čeka podrazumeva sve radove povezivanja AG-a na infrastrukturu (vodovod, kanalizacija, struja i telekomunikacije), kao i radove na javnoj infrastrukturi oko objekta (kolovoz, trotoar, javna rasveta i atmosferska kanalizacija). Povezivanje na infrastrukturu svakako podrazumeva raskopavanje okolnih ulica, što je i razlog zašto se na CEOP-u ovaj zahtev odnosi na više okolnih katastarskih parcela, a ne samo na parcelu na kojoj se nalazi AG.

Koliko sam ja upoznat, primopredaja ne može biti izvršena dok se ne obezbedi pristupni put.

Sta treba grad da radi i zavrsi? Nisam razumeo najbolje? Pa ako cekamo da zavse celu ulicu to nece narednih meseci i meseci onda biti gotovo. Invvestiror moze da sredi onaj prilaz oko zgrade pa da odobre primopredaju.
Screenshot_20250225_222821_Chrome.jpg
Evo ovo je sa Ceop-a za tu parcelu 6899, ako hoćeš da uđeš u detalje ima tih povezanih predmeta pa ih pročitaj.

Onaj put sve okolo je pun rupa , uzasan , nece to zavrsiti narednih godinu dana onda , put od Rode pa do nase zgrade i tu okolo

Vrh