Stanar1978
Novice
- Učlanjen(a)
- 31.10.2023.
- Pohvaljen
- 27
Rekoše mi Aroma ili Univer će sigurno biti...Nego, zna li se šta će biti u lokalima u prizemlju objekta? Prodavnica, pekara, kafić, banka...
Rekoše mi Aroma ili Univer će sigurno biti...Nego, zna li se šta će biti u lokalima u prizemlju objekta? Prodavnica, pekara, kafić, banka...
Vezano za diskusiju oko ostatka livnice, danas kada sam prolazio pored AG-a i Kvarta 64, video sam radnike na krovu jedne od hala kako probijaju limeni krov. Slike su na thread-u Kvarta 64:
Post in thread '"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]'
https://forum.beobuild.rs/threads/kvart64-stambeno-poslovni-kompleks-60-598-60-m2.5770/post-1401992
Kada i kako možemo da počnemo da insistiramo?Nove informacije vezane za livnicu. U vlasništvu je Alta banke (ili je ona budući projektni investitor nisam baš najbolje razumela). Radnici su već sve unutra rasčistili, odneli mehanizaciju, masine itd, ostala je samo zgrada koju ne mogu da sruše dok ne dobiju gradjevinsku dozvolu. Dozvolu su tražili i čekaju odgovor. Planira se da u narednih godinu dana bude u potpunosti srušena. Što se tiče onog dela izmedju AG i Rode, pripada onom čija je i Roda (SportVision osoba) i to neće biti rasčišćeno dok oni ne krenu sa radovima (2030). E tu možemo da insistiramo da se i to obezbedi ili rasčisti pre nego što krenu sa izgradnjom.
Odakle su te informacije?Nove informacije vezane za livnicu. U vlasništvu je Alta banke (ili je ona budući projektni investitor nisam baš najbolje razumela). Radnici su već sve unutra rasčistili, odneli mehanizaciju, masine itd, ostala je samo zgrada koju ne mogu da sruše dok ne dobiju gradjevinsku dozvolu. Dozvolu su tražili i čekaju odgovor. Planira se da u narednih godinu dana bude u potpunosti srušena. Što se tiče onog dela izmedju AG i Rode, pripada onom čija je i Roda (SportVision osoba) i to neće biti rasčišćeno dok oni ne krenu sa radovima (2030). E tu možemo da insistiramo da se i to obezbedi ili rasčisti pre nego što krenu sa izgradnjom.
Kad se uselimo?!Kada i kako možemo da počnemo da insistiramo?![]()
Od investitoraOdakle su te informacije?![]()
Na CEOPu nema nista sto se tice gradjevinske dozvole za te parcele, sad ne znam da li su mislili na dozvolu za rusenje, znam da je bila citava dilema/prica i kada se hotel Jugoslavije rusio da li se resenja za uklanjanje objekata vidi na CEOPu.Nove informacije vezane za livnicu. U vlasništvu je Alta banke (ili je ona budući projektni investitor nisam baš najbolje razumela). Radnici su već sve unutra rasčistili, odneli mehanizaciju, masine itd, ostala je samo zgrada koju ne mogu da sruše dok ne dobiju gradjevinsku dozvolu. Dozvolu su tražili i čekaju odgovor. Planira se da u narednih godinu dana bude u potpunosti srušena. Što se tiče onog dela izmedju AG i Rode, pripada onom čija je i Roda (SportVision osoba) i to neće biti rasčišćeno dok oni ne krenu sa radovima (2030). E tu možemo da insistiramo da se i to obezbedi ili rasčisti pre nego što krenu sa izgradnjom.
Na CEOPu nema nista sto se tice gradjevinske dozvole za te parcele, sad ne znam da li su mislili na dozvolu za rusenje, znam da je bila citava dilema/prica i kada se hotel Jugoslavije rusio da li se resenja za uklanjanje objekata vidi na CEOP
Hahah znači od septembra laganoKad se uselimo?!![]()
Tu priču investitor priča zadnjih godinu ipo, što je razumljivoOd investitora