Stanar1978
Novice
- Učlanjen(a)
- 31.10.2023.
- Pohvaljen
- 15
Haha ja sam letos morao da vidim na šta će to ličiti, a i da vidim kakve su komšije.@nikolanikola
Nisam ni ja bio u petak (a ni letos). Nisam imao vremena zbog drugih obaveza, a nekako se ne uklapam u takav tip događaja.
I?Haha ja sam letos morao da vidim na šta će to ličiti, a i da vidim kakve su komšije.
@MrD@nikolanikola
Nisam ni ja bio u petak (a ni letos). Nisam imao vremena zbog drugih obaveza, a nekako se ne uklapam u takav tip događaja.
Ma.. samo neki programeri...@nikolanikola , u pravu si za komšije... to mi nije palo na pamet. I, kakav je tvoj utisak?
A sta ce biti u ovoj rupi sto su krenuli da kopaju?
O imamo loše vesti za tebeKad zavrse sve zgrada sirota Roda ce tako biti opkoljena.
Do 2030. znam da nece rusiti Roda trzni centar. Dechatlon dotle ima ugovor.O imamo loše vesti za tebe
Evo, uporedi nam sa sakurom i wellportom...Ne znam da li mi je neko obrisao poruku ili sam ja zaboravio da kliknem send ali zanima me da li neko može da mi napiše da li su gradnja, materijali, i oprema u Airport gardenu na nivou Sakura Parka, ili je ipak niža klasa, tipa The One ili Wellport?
Na sajtu ne mogu da nađem podatke o opremi, materijalizaciji i dodatnim sadržajem pa me baš zanima u koju klasu se pozicionira Airport Garden