Provozao se juče okolo, pa evo da podelim novosti:
- Na lameli C je urađena poslednja ploča i sada se ubrzano zidaju spoljni zidovi (prve dve slike, i leva strana 3. slike).
- Na lameli B se završava priprema za izlivanje poslednje ploče (iznad 10. povučenog sprata), pa deluje da će i ona biti pod pločom u toku sledeće nedelje (desna strana 3. slike).
- Prilično je odmaklo demontiranje hale zapadno od Airport Gardena (4. slika).
- Severno od AG, prema Dipem Mazdi, ozbilno se kopa na susednoj parceli, kamioni sa zemljom samo cirkulišu (5. slika). Da li neko zna šta će tu biti?
Zgrada ce biti okruzena sa svih strana ali mi se cine najboljim strane prema erport sitiju i prema Rodi. Prema Rodi bi trebalo da bude bulevar sa 4 trake sto bi trebalo da garantuje polupristojan razmak od zgrade koja ce nekad biti tu izgradjena. Mislim da ce svi projekati u okolini imati slicnu spratnost 9+povuceni sprat...Odliĉne fotke! Meni je projekat super, možda čak i najbolji koji je trenutno u izgradnji na NBG. Kada bi bio kupac mene bi jedino brinulo da li ću biti na poziciji kojoj će jednog dana biti zaklonjen pogled i birao bi isključivo stanove koji su ili iznad Airport city-a ili za koje ne postoji šansa da će jednom biti zaklonjeni. Da se zna sigurna visina zgrada koje će se graditi istočno i jugoistočno od Airport Gardena izbor bi bio mnogo lakši. Ovako verovatno 9 i 10 sprat imaji najmanje šanse da im pogled bude zaklonien, mada ni to nije sigurno
Čini se da ipak treba. Stiglo je obavještenje da će biti projektnog finansiranja...traži se saglasnost za upis hipoteke.Ne treba njima banka da bi finansirali ovo
Čini se da ipak treba. Stiglo je obavještenje da će biti projektnog finansiranja...traži se saglasnost za upis hipoteke.
Za sve tri lamele valjda. Predmetni objekat obuhvata lamele A, B i C.Za lamele B, C1 i C2?
Presusila prodajaČini se da ipak treba. Stiglo je obavještenje da će biti projektnog finansiranja...traži se saglasnost za upis hipoteke.
Proguglao sam. To znači da počinje da se gradi ova zgrada:
Pogledajte prilog 180043
Pogledajte prilog 180045
AIKDa li se zna sa kojom bankom se radi projektno finansiranje?
AIK daje novac, i dobija hipoteku na ceo AG projekat. Ko želi može kod banke da uzme stambeni kredit itd...kada je zgrada 80% gotova, tj. tada ide novac što je valjda po dinamici gradnje oko juna meseca 2024, barem mi je tako rečeno.Moze li neko da objasni projektno finansiranje zbog korisnika koji podizu kredit na tu hipoteku za koju traze saglasnost?
Da, pece se vo.Ako sam dobro razumeo završava se konstrukcija, tj objekat (lamele koje se sada grase) stavlja pod krov ovih dana. U petak se valjda ponovo peče vo na gradilištu.
Danas sam zvao da vidim da li ima slobodan studio. Ocekivao sam da nema nista, s obzirom da je zavrsena konstrukcija i da je sve vec davno otislo. Medjutim ima slobodnih studio stanova (3740 sa PDV-om). Da li je ovo konacno znak da usporava prodaja?
Mogao si i vola da nam slikaš.U fazi C počelo postavljanje spoljne stolarije.