Evo, uporedi nam sa sakurom i wellportom...
Hvala za info, evo poređenja sa Sakurom:
- U Sakuri debljina spoljnih zidova i između stanova 20 cm, u AG 20-25 cm što mi se čini bolje u Airport Gardenu
- Termoizolacija Sakura 5 cm, AG 6 cm, ponovo bolje u AG
- U oba projekta je troslojno staklo, mada je u Sakuri koeficijent toplotne provodljivosti Ug=0,6 W/m2, dok u AG specifikaciji stoji <1.3 W/m2
- Sakura stanovi nemaju roletne, AG ima
- Ulazna vrata Sakura 240x110 cm, AG 230x95, ovde je prednost na strani Sakure.
- Granitna keramika A klase i u Sakuri i u AG
- Grejanje i klima: Sakura podno grejanje + fancoil, AG zidni sistem za grejanje i hlađenje + fancoil + podno ali samo u kupatilima i kuhinji, po ovome što piše samo stanovi na povučenom spratu imaju podno grejanje u nekim prostorijama. Ne znam da li je bolje rešenje u Sakuri gde je podno grejanje osnova u celom stanu a fancoil za dodatno ili je bolje ovo rešenje u Airport gardenu
- Bojleri za toplu vodu i u AG i Sakuri (nema centralne pripreme tople vode kao u Lastavicama i West 65 što mislim da je najbolje rešenje)
- Sanitarije: rekao bih da je slično u obe opcije - Sakura je Porcelanosa, u AG Porcelanosa ke jedna od opcija
- Liftovi rekao bih da su dosta veći kod AG
- Garažna mesta su veća u AG u odnosi na Sakuru (za Sakuru uzimam u obzir standardno garažno mesto, ne ona veća garažna mesta).
Po ovome rekao bih da su tu negde oba objekta jer po kvalitetu gradnje, materijalizaciji i opremi nema neke velike razlike.