Pa nije strašno tako. Ispravice se to
Hvala na snimku, profi nema sta. Nije stvarno velika šteta. Sanirace se to. U zdravlje da im je!
Ljudi jeste li vi citavi, pa nemoguce da je normalno da se kranovi ruse, cak ni pri onakvom vetru, jos komentari nista strasno. Inace ja nigde nisam naisla na tu informaciju da su se i u Zg rusili kranovi, a ako stvarno jesu to sto se ni tamo ne radi po popisima ne opravdava ovo kod nas. Drago mi je sto je gradiliste zatvoreno, zao mi je zbog vas koji cekate na stanove ali ako je za utehu nadam se da ce detaljno da procesljaju gradiliste ako jos nesto nije kako treba da se sto pre reguluse.
Ljudi jeste li vi citavi, pa nemoguce da je normalno da se kranovi ruse, cak ni pri onakvom vetru, jos komentari nista strasno. Inace ja nigde nisam naisla na tu informaciju da su se i u Zg rusili kranovi, a ako stvarno jesu to sto se ni tamo ne radi po popisima ne opravdava ovo kod nas. Drago mi je sto je gradiliste zatvoreno, zao mi je zbog vas koji cekate na stanove ali ako je za utehu nadam se da ce detaljno da procesljaju gradiliste ako jos nesto nije kako treba da se sto pre reguluse.
Ето @Алиса, данас је у Ријеци током ове "суперћелијске" олује, срушен кран на контејнерском терминалу Брајдица.Ljudi jeste li vi citavi, pa nemoguce da je normalno da se kranovi ruse, cak ni pri onakvom vetru, jos komentari nista strasno. Inace ja nigde nisam naisla na tu informaciju da su se i u Zg rusili kranovi, a ako stvarno jesu to sto se ni tamo ne radi po popisima ne opravdava ovo kod nas. Drago mi je sto je gradiliste zatvoreno, zao mi je zbog vas koji cekate na stanove ali ako je za utehu nadam se da ce detaljno da procesljaju gradiliste ako jos nesto nije kako treba da se sto pre reguluse.