Prolazio sam danas. Puno je radnika, vrte 2 krana, bas se radi ozbiljnoИ сада раде два крана, а поставља се и трећи:
Pogledajte prilog 169730Pogledajte prilog 169731Pogledajte prilog 169732Pogledajte prilog 169733Pogledajte prilog 169734
Koliko sam cuo od 3400 do 3700Znaju li se cene trenutne?
Drugar uzeo u petici stan jer su blizu skole, vrtici, miran i fin kraj plus zgrada ima svoje igraliste. Takodje je velika vecina stanova trosobna i cetvorosobna - porodicno orijentisan kompleksKao neko ko razmatra kupovinu u ovom kompleksu (porodicni stan), da li ima neko da ovde planira da zivi sa decom, najveci problem za mene je nedostatak igralista za decu (sto jeste u celom bloku 65, ako kompleks nema dvoriste vec igraliste od 30kv), ali npr druge lokacije koje su skuplje jer nema vise od investitora stanova (su na max 5 min hoda od starih blokova - ABlok, Petica, Belvil) mi deluju znatno bolje sto se tice odrastanja dece.
Pa da vidim da li se neko susreo da slicnom temom?
Ovo je na mestu Pupinove palateNema veze direktno sa projektom ali ima veze sa okolinom. Video sam da su usli bageri u onaj krs od hale ka Henex tehnickom pregledu. Skida se ona silna gvozdjurija pretpostavljam kada zavrse da se to sve rusi.
Pogledajte prilog 172252
Nema veze direktno sa projektom ali ima veze sa okolinom. Video sam da su usli bageri u onaj krs od hale ka Henex tehnickom pregledu. Skida se ona silna gvozdjurija pretpostavljam kada zavrse da se to sve rusi.
Pogledajte prilog 172252
Moja greska, pomesao sam zato sto mi je lim isto izgledao kao na parceli na kojoj ruse halu da bi gradili Pupinovu PalatuTako sam i mislio, nikakve veze nema sa Pupinovom palatom @mcmanaman
Da, tu idu 4 zgrade iz detaljnog urbanistickog planaMoja greska, pomesao sam zato sto mi je lim isto izgledao kao na parceli na kojoj ruse halu da bi gradili Pupinovu Palatu