odlicno, ti ces nas izvestavati o svemu, i slati nam slike. Ako se zaista grade kule. Dobrodosao na forum.KloShar":3w4ziwd1 je napisao(la):Poceli su da kopaju i na strani ka Tosinom bunaru. Evo upravo sad gledam iz kancelarije.
Pa, o tome sam i ranije pričao: ne postoji pošten trotoar do ulaza u kompleks. To je krivica grada, koji je jako malo toga regulisao u okolini APC-a, a maksimalno je rasprodao zemlju (do činjenice da Đorđa Stanojevića nije produžena i proširena).Igor":38rvgdoo je napisao(la):Koliko me informacije sluze nije u pitanju dalja izgradnja projekta nego radovi na putu u okviru kompleksa koji bi tu trebao da prodje. Videcemo kako ce biti jos
I dalje cekamo "breakthrough" da neko napravi parkinge unutra. Plasim se da bi i ovo ako se izgradi bilo zaguseno automobilima parkiranim po tim stazicama i travnjacima okolo... u ovom tajkunsko-reketaskom neredu gde ce da grade garaze jedino ako ih neka visa sila docepa za usi i jednostavno natera.jlaki":3c6upfxx je napisao(la):Ovo smo malo zaboravili. Gde li je njima zapelo?
http://www.airportcitybelgrade.com/images/bd/galleries/future-2010/01.jpg
Naprotiv. Pa javio sam da su počeli neki radovi, drugi su svojoj mašti isprojektovali "kule".Igor":2g3kii4i je napisao(la):cek relja zar si sumnjao u moj info za ACB