Verujem da imaju odličnu analizu isplativosti, i da neće srljati.Ambassador":1jm5l4z1 je napisao(la):Pazi, tu je sad pitanje - ja znam bar nekoliko ljudi koji i dalje jure dalje kvalitetan stambeni prostor za koji su spremni da iskeširaju pristojno para, ali ako zaista bude realan odnos cene i kvaliteta. Ipak mislim da je suštinski problem prenapumpana cena stambenog prostora. Verovatno će čekati, ali mislim da bi i sada uspeli, možda ne sa svim zgradama ali sa jednom-dve bez problema.
Ako me secanje ne vara mislim da im analizu strukture stambenog prostora radi CBRE tako da ne bi trebalo da bude promasaja. Kada je hotelski prostor u pitanju tu po meni nema greske jel oni imaju vec veliki poslovni centar a u buducnosti jos veci koji sam po sebi ima potrebu za hotelom a da ne govorimo o potrebi grada. Nazalost sve se vrti oko tih prokletih para i banaka i kredita i poverenja i krize i bla bla tako da videcemo sta ce bitirelja":3ppo6wz8 je napisao(la):Verujem da imaju odličnu analizu isplativosti, i da neće srljati.
Po meni, hotel za poslovne ljudi koji dolaze na dan-dva bi bio pun pogodak.
E, neverovatno koliko je dobro kad se stvari dese tako na prepad, nego kad najavljuju po 20 godina svaki dan: "Evo sutra će, samo što nije, radovi na proleće, sledeće godine u ovo doba bićemo milijunaši "relja":1tbu1a39 je napisao(la):Mašine su počele da rade u jami kod "Orla".
Verovatno je preko noci, jer su ovo Izraelci.Njih kriza koliko sam skontao nije ni takla maltene. Isto bi vzilo za Japan da ih nije zadesila ova katastrova, kada bi nesto ulozili u Srbiju malo gabaritnijeg kapitala brzo bi niklo iz zemlje.GOJE":ezehiy6t je napisao(la):E, neverovatno koliko je dobro kad se stvari dese tako na prepad, nego kad najavljuju po 20 godina svaki dan: "Evo sutra će, samo što nije, radovi na proleće, sledeće godine u ovo doba bićemo milijunaši "relja":ezehiy6t je napisao(la):Mašine su počele da rade u jami kod "Orla".
A, ovo se zove PREKO NOĆI
pa dobro put(infrastruktura) pa kule. tako uvek i biva.Igor":2sdx9dl1 je napisao(la):Koliko me informacije sluze nije u pitanju dalja izgradnja projekta nego radovi na putu u okviru kompleksa koji bi tu trebao da prodje. Videcemo kako ce biti jos
ja vidim novi parking i kucicu za cuvara istogvucko":2ui6kr8u je napisao(la):Bicemo skromni,ja vidim samo jednu kulu.