Ali je otišao YU-APMStigli/vratili se danas YU-APD, SX-RMA i OY-GDC
Ali je otišao YU-APMStigli/vratili se danas YU-APD, SX-RMA i OY-GDC
Uniforme su jedan od simbola svake avio-kompanije, pa se njihovom dizajnu pristupa veoma ozbiljno. Tim povodom smo organizovali konkurs na koji se prijavio veliki broj modnih kreatora.
Neće valjati ova uniforma ako sestradese nisu koščate; izgledaće ko tetke u 'Zoni Zamfirovoj'.То је само ревија, и ту узимају кошчате. Стевке могу да буду и тапациране, тако да све је у реду.
Имам двојако мишљење везано за нове униформе. Са једне стране није неки врхунски стил, али са друге стране доста је оригинално, тим пре са нашим народним мотивима.
А дефинитивно ми се свиђа шт ће стевке имати мног мању мараму од оних које су имале у првом цугу. Претерано је била велика.
Све у свему, нека им је са сречом нова униформа.
Сад кад видиш on-board service: кафа, слатко, ракијче, да ти појем нешто!Neće valjati ova uniforma ako sestradese nisu koščate; izgledaće ko tetke u 'Zoni Zamfirovoj'.
Ta opcija, koliko ja znam, nikada nije ni radila kako treba. Kada god je kasnio let tu je idalje pisalo on-time.Čini mi se da na novom sajtu Air Serbia više ne postoji opcija flight information/informacije o letu koja je nekad bila na početnoj strani i dostupna svima.
Da li mislite da je realno da AS da popust penzionerima 10-15% (pa još i studentima) ili je ovo predizborni spin?
PS: ne spadam ni u jednu grupu
Veliki popust za letove iz Srbije: Ko bude imao ovu karticu, može da računa na 15% jeftiniju avionsku kartu!
Kompanija Srbijavoz odlučila je da da popust 30 odsto nosiocima penzionerskih kartica, a uskoro bi mogla to da uradi i Er Srbija.www.blic.rs
Manje više pirotski nego logo sa kojim se nikad nisam srodio, a koji mi više pripada nekoj istočnoj zemlji pa me napadoše ovde. Kravata je možda interesantna al ne za kabinsko osoblje, ko deca da su pravila. A i nisam stručan, ako su zaposleni zadovoljni i ja sam.Imamo li mi kao narod neki drugi motiv, ili smo osudjeni na pirotski cilim za sve? Rekao bi covek da je srce Srbije Pirot....
I to je tačno: neće penzioneri NYC da zatrpaju, ako i idu tamo plaćaju im deca put. Više će da kupuju Tivat, Solun , Rim van sezone i tako to. S druge strane niđe veze da im dele vaučere eto letujte u zemlji po svaku cenu a sa druge strane putuj jeftinije (u inostranstvo)Čak i da daju, verovatno se to odnosi na cenu bez dodatnih taksi, popust je zanemariv na jeftinije karte dok nije bar 20-25%.
Siguran sam da nema puno studenata i penzionera koji će kupovati karte od 400e+
Cist spin, takav popust je beznacajan.Da li mislite da je realno da AS da popust penzionerima 10-15% (pa još i studentima) ili je ovo predizborni spin?
PS: ne spadam ni u jednu grupu
Veliki popust za letove iz Srbije: Ko bude imao ovu karticu, može da računa na 15% jeftiniju avionsku kartu!
Kompanija Srbijavoz odlučila je da da popust 30 odsto nosiocima penzionerskih kartica, a uskoro bi mogla to da uradi i Er Srbija.www.blic.rs
Da li si siguran da ulogovani na sajtu svaki put imaju popust od 10% na kupovinu karte ne računajući takse?Cist spin, takav popust je beznacajan.
Masa ljudi ne zna da ako se uloguje na sajtu uvek ima 10% popusta (naravno na cenu bez taksi), a posto se popusti uvek medjusobno iskljucuju poenta popusta sa penzionerskom karticom moze da postoji samo ako bude barem 15%. Cak i tada bi razlika bila jako mala, par stotina dinara, stoga mi sve ovo deluje kao cist spin.
Pravda za tetka Doku.Neće valjati ova uniforma ako sestradese nisu koščate; izgledaće ko tetke u 'Zoni Zamfirovoj'.
Doslovno uvek imas 10% na cenu karte, jedino nemas ako je karta vec na popustu. Nista nije jednokratno.Da li si siguran da ulogovani na sajtu svaki put imaju popust od 10% na kupovinu karte ne računajući takse?
Logično mi je da je to jednokratno, dobije se popust za prvo logovanje i registraciju.
Zamislimo putnika sa Gold ili Platinum statusom. On nema popust zato što nije ulogovan i ne kupuje karte na JU sajtu?!
Nije mi logično.
Tako je, ista stvar je i na sajtu. Sve isto funkcionise, ulogujes se i imas 10% popusta.Meni je cijena 10% manja kad kupujem kroz app svaki puta jer sam tamo logiran.
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk