BalkanRoyale
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 18.01.2018.
- Pohvaljen
- 1.239
Interesantno baš.
Pogledajte prilog 178002
Kupio sam Javljam vam utiske kad stigne.
Interesantno baš.
Pogledajte prilog 178002
Kupio sam Javljam vam utiske kad stigne.
Neee, u oplatu je urezan tekst kao sto se vidi na slici i taj ugreznut deo je na belom privesku na slici ofarban sivo. Takav imam jedan i on je dobar, onaj drugi ima to ugreznuce ofarbano plavo i izgleda lose. Saljem slike kasnijeNisu loše ofarbani nego su sekli na komade oplatu originalno ofarbanog aviona pa je farba popucala na pojedinim mestima reza. Piše im i negde na sajtu da su moguća oštećenja boje priveska ali da je to takoreći patina I deo šmeka
Неки спекулишу о новим униформама, те најави новог софт производа на летовима Ер Србије,...Inace, na exyu brisu komentare o kupovini aviona tako da.... ko zna
Sudeći po sajtu dizajnerke, nije sklona KUD Abrašević kerefekama, tako da je izgleda više do naručioca posla.Izgleda da je najviši domet srpske estetike motiv sa pirotskog ćilima. Ne izgleda loše, ali ti detalji bodu oči, što svedenija uniforma i kombinacija samo dve boje je najbolja. Svakako podržavam osvežavanje njihovih proizvoda i usluga, veb sajta itd. Sve je to bilo zapostavljeno tokom ove velike ekspanzije i naglog uvećanja putnika.
Kako smo od Mirjane Marić došli do ovih arapskih motiva, zaista ne znam.