Šta je novo?

Air Serbia

Pre neke 3 nedelje je bila velika akcija na sajtu za mnogo destinacja, verujem da si mogao mnogo jeftinije da prodjes.

Pa sad: Bolje i to, pa da imaš profesionalce, nego Miću koji nije znao šta je "priority pass", pa je "eto, zato što je raspoložen" pustio jednog forumaša na pasošku kontrolu. P.S: Znam da to nije deo koji se tiče ovog ugovora, ali eto kakve je miće angažovao "Vinci".

Све раде људи. Да немамо Чеха на челу не би било ни Мензајса.

1696442615378.png

🤔 hmm

Zaista važna i velika vest za Er Srbiju koja vodi do broja od blizu 4 miliona putnika u ovoj godini. Na vidiku je i apsolutni jatov rekord u sledećih godinu ili najviše dve.

Vidim nema ni jednog lajka ili komentara. Možda smo se navikli da Er Srbija razvaljuje, pa se ne cimamo da komentarišemo dok ne obore rekord svih vremena. Mene ne mrzi a osim toga ovde nisam shadow banned za razliku od tog sajta.

Jeste velika vest, svi čekamo rezultat na kraju godine. Kako broj putnika tako i finansijski rezultat.
Naravno za godinu ili dve, kao što kažeš biće i Jatov rekord.

Ono što bih ja voleo da vidim jeste manje wet lease aviona i kvalitetniju ponudu na samim letovima.

Neverovatno koliko smo ispred sveta a nasima kad to kazes kao da si ne znam sta rekao. Zamisli ne daj boze da si Britanac oni bi te ostavili da umres tamo pre nego da se iscimaju da dodju po tebe. Svaka cast nasoj vladi Republike Srbije i Air Srbija!

Selaković: "Er Srbija" je otišla po Srbe, dok su mnoge svetske kompanije otkazale letove (VIDEO)
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković došao je noćas na beogradski aerodrom, kako bi dočekao Srbe koji su evakuisani iz Tel Aviva.

Ovo nema veze sa vulgarnom SNS propagandom: Ti piloti zaslužuju odlikovanja za to što rade.
Потпуно сам сагласан! Сећате се оних летова за време Ковида?! Па све европске државе су наплаћивале од 3.000-5.000 евра репатриационе летове по путнику! Наша национална компанија ни динар...

Добро, ај` сад, плаћена јој је која десетина милијарди динара да опстане током ковида.
Да не гусламо превише.

Vrh