Porediš američku kompaniju koja leti na američkom tlu pod američkim uslovima i zakonima, sa ErSrbijom koja mora da poštuje evropske zakone i pravila. I ErSrbija bi na isti način poslovala kao Southwest, da može (kao i svaka druga kompanija). Srećom mi živimo ovde i kao putnici smo više zaštićeni, pa tako ErSrbija mora to da poštuje - u suprotnom ih zabole patka.Jeste vi putovali nekada sa Southwest? )))) OMG ovde neki kao da nikad putovali nisu.
Southwest sansa da te cancel je toliko velika da je to ludilo. Pa veca je sansa da ne poletis nego da poletis. Bukvalno par nepar.
Plus pare vracaju i to samo DELIMICNO ali posle godinu dana.
Znas sta je Air Srbija za njih. Izmislila kako se radi.
Dallas-Based Southwest Airlines Ranked Worst Airline In The U.S.
The study found that Delta was the bestlocalprofile.com
Air Serbia je toliko profi kompanija da ne da ne moze da se poredi skoro ni sa jednom US avio kompanijom. Jedino mozda par privatnih su u rangu Air Srbije.
Meni su vratili pare jednom bez reci i to bukvalno odmah dok kod drugih mora da se ceka mesecima i da se zove i zove. Bukvalno mi lakse da odustanem.
Ne kažem da je ErSrbija zlo ili nešto loše, samo lepo treba baciti tvoje poređenje u kantu jer je đubre. I Srbija bi bila daleko bolje mesto za život kada bi se poštovao zakon u svakom aspektu i kada bi npr. potrošači imali garantovana prava i kada bi postojala zaštita i institucije koje će braniti potrošače - ali nema pa je zato sranje u odnosu na neke druge države gde takav sistem postoji i funkcioniše.