Šteta što im je, i što će u dužem vremenu biti, jedini presek New York. Jednog lepog dana LA, možda čak i Boston. Fort Lauderdale ne verujem da će umesto Miami-ja birati ipak.
Nece biti linije za YYZ skoro, ne znam sta ljudima nije jasno tu.Super vest za kod šer, nadam se da je sledeća vest linija do YYZ. Isto tako mogu da skupljaju putnike iz ostalih kanadskih gradova u Torontu. Jel imaju interline sporazum sa Er Kanadom?
Bukvalno.. 30ak km je razdaljina između ta dva aerodroma.Zasto je nerealno FLL umesto MIA? Znam da je to ista Konurbacija ali ne znam vise od toga.
Purger je onako da se zakuva Ali ovo šta je danas je čudno.Opa, imamo i Purgerove svedoke.
Nebitno, ovo je sramotno, i objašnjenje je minimum minimuma koji treba dobiti.
Nisam putovao i boli me uvo za njih. Putovaću sa air serbiom i nadam se da neće otkazati let.Jeste vi putovali nekada sa Southwest? )))) OMG ovde neki kao da nikad putovali nisu.
Southwest sansa da te cancel je toliko velika da je to ludilo. Pa veca je sansa da ne poletis nego da poletis. Bukvalno par nepar.
Plus pare vracaju i to samo DELIMICNO ali posle godinu dana.
Znas sta je Air Srbija za njih. Izmislila kako se radi.
Dallas-Based Southwest Airlines Ranked Worst Airline In The U.S.
The study found that Delta was the bestlocalprofile.com
Air Serbia je toliko profi kompanija da ne da ne moze da se poredi skoro ni sa jednom US avio kompanijom. Jedino mozda par privatnih su u rangu Air Srbije.
Meni su vratili pare jednom bez reci i to bukvalno odmah dok kod drugih mora da se ceka mesecima i da se zove i zove. Bukvalno mi lakse da odustanem.