peper.mint
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.11.2019.
- Pohvaljen
- 2.085
Ono sto vi u stvari zelite da prijavite je razlicito misljenje od vaseg. Izvolite. Imam jace argumente od vasih.
Nije problem što nešto ne znaš ili što imaš različito mišljenje, to se svima nama događa i vodi do žustrih argumentovanih diskusija. Nažalost diskusija sa tobom na poslednjih par stranica nije argumentovana diskusija. Da imaš obzira prema pravilima foruma i drugim korisnicima primetio bi da je dosta njih pokušalo u najboljoj nameri i sa mnogo činjenica i primera da objasni stvari koje očigledno ne razumeš, ili još gore razumeš ali se malo praviš. Ne samo što ne prihvataš te činjenice već nastavljaš da ponavljaš neistine što liči na trolovanje i smeta ljudima. Nekoliko njih te zbog takvog ponašanja kritikovalo ali se i dalje ponašaš kao bahati trol na svom ličnom forumu. Osim mojih kritika evo par drugih:
- Meyraf: Синко, пажљиво баратај оружјем, повредићеш се. Шта, заправо, хоћеш да кажеш, а да не скачеш себи у уста?
- lukakaludjerovic: to samo pokazuje koliko ne razume materiju i da je dosao sa jednim jedinim ciljem - da troluje i soli pamet ljudima...Prekini da trolujes. Ne pratis avijaciju i letis samo s vremena na vreme i dosao si da solis pamet nama koji pratimo aviaciju godinama
- Bulbulderac17: Kakva trolčina
- mvbg1: @Bingo ,tebi AS i BEG baš trn u oku?... Mislim da si ti protiv AS i BEG iz nekih drugih pobuda.
- fjerinic: Korisnik Bingo je poprilicno ostrascen i neobjektivno gleda na situaciju
- Pantograf: baš mi se ne då na Božić da se raspravljam s ljudima kojima je 69 € do Stokholma skupo
- milaki990; najbolji lek za pisanje ovakvih (izvinite na izrazu) budalaština su konkretni podaci. ...To mogu samo ljudi koji nemaju pojma, ali vole da pljunu po svom, jer eto to je tako u modi. Kritika je uvek poželjna i dobrodošla, ali konstruktivna kritika, a ne površno iznošenje podataka koji nemaju veze sa realnošću.
- Meyraf: овај тролује, не чита ни сам шта је написао, не камоли шта му други пишу већ пети пут