Duleja
Advanced
AS me obično prijatno iznenadi, kao spontanog kupca karata, uglavnom 10tak dana pred let. Ovih dana sam šacovao situaciju, danas budem odlučan da pazarim, i gle, pojavi se cena od 9.000 za BEG -DUS 'ostalo jedno mesto' (sa velikim prtljagom, srednja tarifa) pa je ćapim momentualno. Zavrtim opet da vidim novu cenu, bam: 16.500!
Batalio sam Wizz od kako su im cene postale bezobrazne, uz teskobne kabine i 100 km od Dortmunda do Kelna vozom. AS me je obradovala najavom letova za K od maja, biće to prava stvar. Na ovoj relaciji sam do sada uvek bio max zadovoljan uslugom osoblja na zemlji i na nebu, pa još kad žedan vidim mikro-zaječarca, sav se razveselim: daj 3 komata!
Batalio sam Wizz od kako su im cene postale bezobrazne, uz teskobne kabine i 100 km od Dortmunda do Kelna vozom. AS me je obradovala najavom letova za K od maja, biće to prava stvar. Na ovoj relaciji sam do sada uvek bio max zadovoljan uslugom osoblja na zemlji i na nebu, pa još kad žedan vidim mikro-zaječarca, sav se razveselim: daj 3 komata!
Poslednja izmena: