Овај, мене онако најискреније занима у чему је поента 127899737261 пут поновити мантру о Батајници? Јесам ли ја необавештен или су овде на форуму стварно присутни гуруи авио саобраћаја у Србији, које треба преломити да кажу коначно ''да'' оспособљавању Батаје? Тема је прежвакана 34069 пута, сви су изнели своје аргументе, не видим да ће се нешто променити упорним лобирањем. Једино још фали да се појави неко са новцима, алатима, знањем и информацијама, па да направи студију изводљивости. Постаје нечитљиво, мајке ми, ништа лично.
Иначе, у четвртак увече сам долетео вечерњим летом ЕрСрбије из Париза (скоро пуним, дакле, 110+ путника). На пасошкој контроли нас је дочекало бар још 120 људи. Радила су само три полицајца, па се чекало добрих 20 минута (и то ми који смо дошли међу првима). Неки човек је прокоментарисао да је тако увек на вечерњим летовима. Знам да то није надлежност аеродрома, али јесте од значаја за њихов посао, па се надам да се барем буне код граничне полиције.
Иначе, у четвртак увече сам долетео вечерњим летом ЕрСрбије из Париза (скоро пуним, дакле, 110+ путника). На пасошкој контроли нас је дочекало бар још 120 људи. Радила су само три полицајца, па се чекало добрих 20 минута (и то ми који смо дошли међу првима). Неки човек је прокоментарисао да је тако увек на вечерњим летовима. Знам да то није надлежност аеродрома, али јесте од значаја за њихов посао, па се надам да се барем буне код граничне полиције.