DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 7.660
Jedva ih videh. Ok, mali iskorak u odnosu na dosadašnju ponudu.Na videu se vide Ambar i brza hrana Burito Madre.
Jedva ih videh. Ok, mali iskorak u odnosu na dosadašnju ponudu.Na videu se vide Ambar i brza hrana Burito Madre.
Work on the new suburban rail line, which will link Belgrade Nikola Tesla Airport both to the city and the EXPO 2027 site has begun. Route surveying of the 18.3-kilometre line is now in progress, while the state is in the process of acquiring nine Chinese-made trains which will be operating on the route. The new rail track will begin at Zemun Polje station and continue to new stations Singidunum - Belgrade Airport - Surčin - National Stadium. Trains on the new rail line, which includes the airport, will run every half an hour, and up to every fifteen minutes during peak commute times. Trains on the new track will reach speeds of 120 kilometres per hour. The new rail line will run with the following stops: Prokop (Central) - New Belgrade - Tošin bunar - Zemun - Altina - Zemun polje - Singidunum - Belgrade Airport - Surčin - National Stadium. It is estimated construction work on the new line to be completed in eighteen months.
Буквално. Станица и мостови су најломпликованији подухвати.Jeste, ravnica je. Samo da nešto ne zeznu.
Ne znam kakva je situacija na drugom kraju, ali ja ne bih časio časa oko izgradnje stajališta kod aerodroma.
Ja i dalje ne mogu da verujem da nisu obnovili stari plafon pre radova na u nivou.
Danas sam bio u toaletu odmah pored kafića Kapital u oko pola šest ujutru.
Ja ne znam šta se tu dešava i zašto ne možemo tu nauku održavanja toaleta da savladamo.
Scena je bila sledeća:
Pod prljav i mokar sa crnim flekama odmah od ulaza pa dalje.
Pisoari zapušeni a oko njih lete na stotine mušica kao u nekoj festivalskoj klonji.
Da doživljaj bude potpun, jedna sijalica na plafonu trepće kao u horor filmovima.
Pri pranju ruku, probaš da izvučeš sapun iz jednog dozatora i shvatiš da je polomljen pa se seliš na drugi lavabo.
Naravno sve to uz jedinstven miris neodržavanog toaleta koji koristi kliejentela koju baš briga da pušta vodu u wc-u.
Znam da je kod nas svaki prometniji toalet u sličnom stanju, ali ovo je bilo u pola šest ujutru. Kako li tek bude u podne?
Svojim očima sam video te pacove u Frnakfurtu, mada ipak mislim da su bili miševi. To je bilo pre oko godinu dana, ne mogu da verujem da ih se još uvek nisu rešili.Прочитајте ово...изгледа да је то европски проблем са аеродромима постао...TRIP REPORT: Lufthansa, Frankfurt - Belgrade
The experience onboard Lufthansa's A320 business class between Frankfurt and Belgrade.www.exyuaviation.com
Ја у тоалету на Франкфурту у терминалу 1 Б прошле године. Ужас.Svojim očima sam video te pacove u Frnakfurtu, mada ipak mislim da su bili miševi. To je bilo pre oko godinu dana, ne mogu da verujem da ih se još uvek nisu rešili.
Čoveče dokle ćeš da pravdaš jedan javašluk drugim? Kakve veze ima frankfurt sa time što Tesla nije u stanju da angažuje 4 čistačice i kupi sapun???Ја у тоалету на Франкфурту у терминалу 1 Б прошле године. Ужас.
Уопште се то није односило на Теслу, рекох да је то изгледа европски проблем са аеродромима.Čoveče dokle ćeš da pravdaš jedan javašluk drugim? Kakve veze ima frankfurt sa time što Tesla nije u stanju da angažuje 4 čistačice i kupi sapun???
Nemoj to više da radiš.
фришке слике радова:
а Чајна садерн, највероватније, креће са летовима из Гуангџоуа за Београд 25. септембра, два пута недељно, средом и недељом