zlatnidecko
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.02.2022.
- Pohvaljen
- 742
A ti bi da ulozis 3 miljarde u Rafale i vozas se nebom, a pritom si poklonio aerodrom, rudnike i ostalo? Razumem ja da je to visa politika, ali nemoj te price..Па, добро. Можемо сами. Је л` би ти да се уложи 3 милијарде у борски рудник, па да онда чекаш да ти се то врати да би градио путеве и све што треба - а не мора да се врати, ризик је на теби, овако кад други гради и чека профит, ризик је његов - или хоћеш да одмах уложиш у путеве и друго што ти треба? Јер, не можеш да се задужиш одмах и за једно и за друго, много је.
Први приступ је спорији и темељнији, после 40 година може да да богатију земљу (нпр. Јужну Кореју) али ја немам још 40 година да чекам: кад сам био мали, говорили су да тако треба и живео сам у бедној земљи (сад је мање бедна, штагод причали носталгичари-манијаци). Ти, да ли би чекао? Ја, ето, не бих.
Osim toga, ko jos ulaze 3 milijarde u rudnik odjednom? Evo aerodrom ce da se radi i dogradjuje koliko jos godina.. Nije Vinci izvadio kes i rekao ,,gradite" vec ulaze malo po malo i ubira dobar profit od aerodroma.