DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 7.660
Teško, podvodi se pod višu silu.
Аха! А, полажу ли путници право на некакву компензацију ако се тако нешто десило?
Оно што је заиста интересантно је напредак аеродрома у Тирани захваљујући лоукост компанијама. У првом кварталу имају Шиптари више путника од Београда. И постоји могућност да ове године имају и више путника од Тесле АЛИ тај раст је заснован на базирању Виз ера пре свега и летовима ка Италији. Дугорочно ће достићи неки плато као и Сплит без правог развоја Хаба.мај можда изгура милион. евентуално 900к
Оно што је заиста интересантно је напредак аеродрома у Тирани захваљујући лоукост компанијама. У првом кварталу имају Шиптари више путника од Београда. И постоји могућност да ове године имају и више путника од Тесле АЛИ тај раст је заснован на базирању Виз ера пре свега и летовима ка Италији. Дугорочно ће достићи неки плато као и Сплит без правог развоја Хаба.
Наравно да немају. Када се погледа које су дестилације у питању све своди на УК, Италију и Немачку. Дакле дијаспора и мало туриста. Опет морају преко Београда или Франкфурта, Беча за Америку или Истанбула на исток.ма какви, капацитет је далеко мањи од 10 милиона
они немају органски раст, тако да ће само ове године имати више путника од Београда (ако уопште и буду имали на крају године), већ следеће године иде стагнација
Воде га Кинези...а не Французи.Kako aerodrom u Tirani funkcionise bolje od Beograda i ne kolabira?
Kako aerodrom u Tirani funkcionise bolje od Beograda i ne kolabira?
Ovo cak i ima smisla.Воде га Кинези...а не Французи.
Воде га Албанци већ неко време.Воде га Кинези...а не Французи.
Znači mi samo tražimo način da budemo neefikasni.Воде га Албанци већ неко време.
Mi izgleda ne umemo nista sami da vodimo, da osmislimo, vec samo da budemo sljakeri i motaci kablova. NIS je bio firma u kojoj se znalo kad je pedikir, kad frizura, niko nista nije radio, a sada su u debelom plusu. Da li je taj Rus toliko sposobniji od naseg coveka?Znači mi samo tražimo način da budemo neefikasni.