Posle svog ovog vremena valjda nam je svima jasno da nije stvar u toma da se ne može nego da se ne želi.kako ne mogu permanentno da reše
Posle svog ovog vremena valjda nam je svima jasno da nije stvar u toma da se ne može nego da se ne želi.kako ne mogu permanentno da reše
Nije svuda rešeno, na dosta aerodroma ima ljudi koji žickaju i ugovaraju prevoz na dolascima (pominjali smo primere na temi)Pa kako je to u svetu rešeno? Zašto i ovde ne bi moglo? Nesposobni su i ne žele da reše, to je problem.
Rekao bih da u vecini slucajeva i nije reseno.Pa kako je to u svetu rešeno? Zašto i ovde ne bi moglo? Nesposobni su i ne žele da reše, to je problem.
Nadam se da se zaje*******avaš. Od izlaska sa terminala do onog parkinga daj bože da ima 200 metara. To bukvalno mogu da pokriju dva komunalca. Kada bi im se zaista naredilo da ih sankcionišu i oduzela dva vozila ne bih ih sutradan više bilo. On vrlo dobro znaju da li smeju da "operišu" ispred terminala ili ne, zato se tako i ponašaju.Da se može, rešilo bi se za 50 godina. Ne može se.
Nadam se da se zaje*******avaš. Od izlaska sa terminala do onog parkinga daj bože da ima 200 metara. To bukvalno mogu da pokriju dva komunalca. Kada bi im se zaista naredilo da ih sankcionišu i oduzela dva vozila ne bih ih sutradan više bilo. On vrlo dobro znaju da li smeju da "operišu" ispred terminala ili ne, zato se tako i ponašaju.
Ako ova j.....a država nije u stanju taksiste da reguliše onda neka tako kažu pa gasite svetlo da se razilazimo ....
Problem je sto moras da IZADJES sa je*******enog aerodroma i sa parkinga i da cekas prevoz ili taksi na poziv na sred puta.Pa bilo je to, ali se oni opet ušeme sa komunalcima ili kime već...
VELIKA akcija MUP: Prilazi beogradskom aerodromu BLOKIRANI, ODUZETA dva AUTOMOBILA
Suzbijanja nelegalnog, odnosno divljeg taksi prevoza na Aerodromu "Nikola Tesla"www.k1info.rs
Ja sam imao veoma loša iskustva na aerodromu i više ne koristim taksi. Često putujem i zakažem ili unapred vožnju ili pozovem prevoz preko aplikacije. Te taksiste - samo ignore.
Nadam se da se zaje*******avaš...
Što bih se zaje*******avao? Ako ja pamtim negde od 1984. da je to tako ili još gore, na osnovu čega da pretpostavim da ova država to može da reši? Ne može. Mnogi su se odavde i 'razišli'. Bože moj, nikom ništa; svetlo i dalje gori - to nam je, što nam je.Ako ova j.....a država nije u stanju taksiste da reguliše onda neka tako kažu pa gasite svetlo da se razilazimo ....
Може, државни такси и таксисти у униформи као у Емиратима...Da se može, rešilo bi se za 50 godina. Ne može se.
Еххх, а ја летим 1. маја за Катар...мораћу на А320...
Каква је судбина путника који слете у Будимпешту уместо у Београд? Рецимо ситуација лете људи који немају возу да уђу и Мађарску. Шта се са њима дешава? Како се организује трансфер до Београда?