R Parking je privatan parking, nije u nadleznosti i vlasnistvu aerodroma. Da li je divlji - zavisi sta tumacis kao "divlji parking", ali svakako nije zvanican parking.Mrzim divlje taksiste, divlje parkinge, divlje ljude....
Jel i ovaj divlji parking?, Tu parkiram, ako jeste menjam ga
Lokacija - R Parking
Pored cene, najveća prednost aerodrom parkinga R Parkinga jeste svakako lokacija! Udaljeni smo samo minut od odlaznog terminala.aerodromparking-rparking.com
mislim da od kad postoji Tesla parking, ljudi koriste one privatne parkinge samo iz nužde. Ja sam pre nekih 6 meseci morao da parkiram tu, jer je Tesla bila popunjena. Ispalo je skuplje ali smo imali i uključenu vožnju i po odlasku i po dolasku s terminala. Inače se ne bih parkirao tu, jer onaj shuttle bus radi kao sat svaki put kad sam ga koristio. Ali eto u tom trenutku smo morali tamo da parkiramoLjudi, jesu li kod divljaka toliko povoljnije cene, pa da ne koristite zvanične aerodromske parkinge?
То не гарантује нико.Такође, треба и да гарантујеш власницима возила да им се ништа неће десити са возилима.
Ja zvanican parking tumacim kao parking u vlasnistvu i pod kontrolom aerodroma. To ne znaci da je privatan parking divlji ako ima sve potrebne dozvole, ali ne moze ni biti zvanican.Valjda može i privatni parking da bude zvaničan.
Pod uslovom da ima sve potrebne dozvole,naravno.
Svi do jednog privatnog parkinga su skuplji nego Tesla parking i to znacajno skuplji. Tesla parking je 240 dinara dan, dok je R Parking 700 dnevno.Ljudi, jesu li kod divljaka toliko povoljnije cene, pa da ne koristite zvanične aerodromske parkinge?
Nekoliko stvari:Шта то тачно представља "званичан" паркинг у правном систему Србије? Да имам плац у зони аеродрома, и ја бих отворио паркинг. У чему је проблем? Не, него треба да си Француз и да звиждућеш Марсељезу - је л` мора и паркиран ауто да буде Рено или Пежо?
Проблем може да буде недостатак легалног прикључка на одређени пут (мада некакав прикључак мора да се обезбеди), и то је све.
Када се деси случај по осигуравајућој полиси, прво што те питају где си био паркиран. Ако си био на дивча паркингу, онда можеш да се опростиш од надоканаде. Ако је паркинг легалан, још и имаш шансе да се надашТо не гарантује нико.
A što bi se borili kad su skoro uvek puni?! Trebalo bi povećati zvaničan aerodromski parking i to najmanje duplo!I jako je nezgodno sto svi ti ,,privatni" parkinzi placaju reklame, pa kad uneses ,,parking aerodrom" iskoce 4 sponzorisane reklame i dosta ljudi i ne zna da Tesla ima svoj parking.
A bas su svi ti parkinzi mnogo skuplji, kao sto rece LukaK. Valjda bi Tesla trebao da se izbori za sto bolji visibility.
Pa kako kad. Desilo mi se jednom da nema mesta, a ostalih 50x je bilo solidno popunjeno.A što bi se borili kad su skoro uvek puni?! Trebalo bi povećati zvaničan aerodromski parking i to najmanje duplo!
Meni je najvise smetalo, ranije, sto nisi imao garantovano mesto i sto su mesta poprilicno uska (vozio sam veci auto) i neki ljudi cesto znaju da zauzmu dva mesta kada se prakiraju...Ljudi, jesu li kod divljaka toliko povoljnije cene, pa da ne koristite zvanične aerodromske parkinge?
Da li sada imaš zagarantovano mesto ako rezervišeš online?Meni je najvise smetalo, ranije, sto nisi imao garantovano mesto i sto su mesta poprilicno uska (vozio sam veci auto) i neki ljudi cesto znaju da zauzmu dva mesta kada se prakiraju...
Такође, треба и да гарантујеш власницима возила да им се ништа неће десити са возилима. Свака од наведених активности кошта и утиче на цену паркинга.
I jako je nezgodno sto svi ti ,,privatni" parkinzi placaju reklame, pa kad uneses ,,parking aerodrom" iskoce 4 sponzorisane reklame i dosta ljudi i ne zna da Tesla ima svoj parking.
A bas su svi ti parkinzi mnogo skuplji, kao sto rece LukaK. Valjda bi Tesla trebao da se izbori za sto bolji visibility.
Ljudi su slali novac nigerijskom princu, nista me ne cudiAko neko ne razlikuje reklamu i zvaničan link aerdoroma ili ako mu nije čudan šljunkoviti parking sa očigledno divljim uključenjem, onda i treba da plati 700 din umesto 240 din... Na sajtu aerodroma ima info oko parkinga koji su u njihovom vlasništvu, ali mislim da nisu problem Google reklame, već što je aerodromski parking stalno pun.
То није нормално.Obično piše da parking ne garantuje za bezbednost vozila. To je osnovno.