Oni koji sada koriste taksi a preći će na voz kada veza do Aerodroma bude otvorena, stvarno će izbeći problem sa divljim taksistima. Ali voz neće rešiti problem sa divljim taksistima. Aerodromi koji imaju šine do aerodroma i dalje svi do jednog imaju i taksi za sve one kojima voz ne odgovara. Ti aerodromi su rešili problem sa taksistima ne tako što su uveli voz nego tako što su permanentno uveli red sa taksistima.samo šine moogu olakšati problem sa divljim taaksistima kojih će još dugo biti.
Zavisi gde, nekad jeste stvarno jeftinije. Recimo Aerodrom-NBG, al deo kod Tošinog bunara ili na Bežanijidva put sam išao taksije i oba puta dobio sam savet da ne uzimam vaučere i da je jefinije direktan kontakt. More, mrš...
Avioni za London su redovno puni.BA lepo al beskorisno.
Baš će narod da daje 140 jura za UK vizu i vadi papirologiju ko da uknjižava stan.
Što je najgore, ja ne vidim da ću doživeti da je ukinu.
Šta su odgovorili onoj maloj što je napravila peticiju i potpislo 10K ljudi, nešto u stilu nije u planu?
Jel može malo više o tom Kargu, moram da priznam da nemam pojma o čemu se radiJa koristim car:go. Uvek ih ima tu po aerodromu
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Car:go = Uber, skineš aplikaciju, povežeš karticu i poručuješ vožnje. Imaš više kategorija vozila, čak možeš videti i okvirnu cenu pre vožnje. Pošalješ zahtev za vožnjom, vozač prihvati (ti vidiš i ko je vozač, koje je vozilo, tablice i sve) i voziš se gde želišJel može malo više o tom Kargu, moram da priznam da nemam pojma o čemu se radi
Poslednji put sam pokušao od Galerije do Studentskog Trga, čekao jedno 15 minuta i na kraju otišao peške.
ако. је***а их зелена секта
зашто си отле дотле чекао Карго?
то се иде пешке, али ако је била повреда онда је то друго
Sta se ide peske? Vi pricate o trznom centru Galerija?то се иде пешке, али ако је била повреда онда је то друго
1. talas - 06:00-12:30Da li neko zna od kad do kad traju talasi i kad su prvi i poslednji letovi sa Tesle