Naravno, takvo prosirenje bi zahtevalo sirenje hodnika pre svega, kako na dolascima tako i na odlascima.Širina hodnika, naročito na dolascima, ne dozvoljava takvo proširenje. Ono bi samo bila još jedna krpačina koja bi povukla još novih krpljenja.
Ko ima kola i ostaje kraće od 10 dana, ovo se bukvalno ne isplati. "Tesla Parking" je keva.Jutros sam prvi put leteo da nije kao u Alepu. Kakvo olakšanje kad nema rsskopanih ulica, kad te car:go dovede do ulaza u terminal. 1900 Dinara sa Vračara ako koga zanima.
U veznom delu terminala 1 i 2.Gde kupiš na aerodromu taj fast track. Ja sam uzimao dosad preko AS ali tamo je 7 EUR. Šteta baciti 2 EUR.
Gledao sam sad u ponedeljak nisam ga video
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Koja je poetna? Svaki zapoceti sat na P1 je 400 dinara.
Od P7 imas 300m da prepesacis do ulaza. To je sve samo ne daleko.P11 i P7 su daleko, pre bih parkirao na P2 iako je skupo. Na aerodromu ne znaju za fleksibilnost cena. Provatni parking menja cenu za svaki dan, P11 ima istu dnevnu cenu nezavisno koliko dugo vozilo stoji na parkingu. I pored svih napora ja mislim da parkiranje na aerodromu nikola tesla još nije rešeno kako treba.
A sta je trebalo da urade da bi obavestili ljude? Jasno su na sajtu istakli cenu i stavili baner koji ne mozes da promasis i koji kaze da su cene promenjene.Da većina ljudi nije obaveštena o cenama dok ne udje u isti da nije upoznata koje sve opcije parkinga postoje da se nisu potrudili uopste
Da postoje ona obaveštenja kad pridjes vec ispred rampe i da većina nije upoznata sa 5 min u drop off takdoje mogli su kamerom ocitavjau tablice a ne da se gura karta pred ramom u automat
Ne zezaj, po vrućini i kiši. To je večnost i mislim da ima više od 300 m(samo nemoj da kažeš da ima prevoz, iskustvo sa aerodromom oko prevoza mi je na 0). Ali OK, to je jeftini parking pa ti hodaj ako hoćeš jeftino da prođeš. To je u skladu sa kapitalističkom logikom.Od P7 imas 300m da prepesacis do ulaza. To je sve samo ne daleko.
Nema prevoz od P7, ima od P11. Treba ti doslovno 5 minuta od P7 do ulaza u terminal. Evo google maps kaze da ima 400m do terminala.Ne zezaj, po vrućini i kiši. To je večnost i mislim da ima više od 300 m(samo nemoj da kažeš da ima prevoz, iskustvo sa aerodromom oko prevoza mi je na 0). Ali OK, to je jeftini parking pa ti hodaj ako hoćeš jeftino da prođeš. To je u skladu sa kapitalističkom logikom.
Kada sam pomenuo fleksibilnost mislio sam na davanje popusta za više dana, na nijednom parkingu koji je vlasništvo aeerodroma to nema. JEste svaki sa razliitom cenom ali moglo je da daju popust za parkiranje u trajanju od na pr nedelju ili dve.
Nisu upoznati ovi na ANT sa očitavanjem tablicaA sta je trebalo da urade da bi obavestili ljude? Jasno su na sajtu istakli cenu i stavili baner koji ne mozes da promasis i koji kaze da su cene promenjene.
Gde na primer Parking Servis obavestava o cenama u svojim garazama? Samo na sajtu. I to je u redu, ali eto nije kada aerodrom to isto uradi.
Vecina ljudi nije upoznata sa kamerama za ocitavanje tablica? Pa hajde da je to nesto novo, ali to postoji na 90% garaza i parkinga vez godinama! Svako ko je ikad parkirao na Parking Servis parkingu/garazi ili u nekom trznom centru zna da kamere postoje. Danas je to normalna stvar.