lukakaludjerovic
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.08.2019.
- Pohvaljen
- 2.588
Znas zasto je rampa dupla? Pa da ne bi mogla dva automobila istovremeno da izadju. To su ranije radili divlji taksisti. Apsolutno podrzavam duple rampe jer imaju smisla.Nisu upoznati ovi na ANT sa očitavanjem tablica
Znaci mora se gurne kartonce da se rampa otvori plus je dupla nzm zašto
Braniš ih kao da radiš na ANT govorim ti o prosečnim korisniku u srb koji dodje da nekog odveze a takvih je mnogo koji ne izvrše detaljnu pripremu koja uključuje da se visi sta ima novo na sajtu kako su novosti spremili
Takodje njihov kružni autobus kao i A1 su sve samo ne označeni kako treba reda vožnje bez
Da su ponudili više vrsta parkinga i cena to stoji i to je dobro
Da su sve to loše označili jesu moze i mora bolje
Ne radim na aerodromu, niti pokusavam da ih branim. Kazem samo sta je meni logicno iz ugla vozaca koji redovno parkira na parkinzima sa rampama (garaze, javni parkinzi, trzni centri). A logicno mi je da se ocekuje da postoje kamere za tablice jer toga ima svuda danas.
Isto mi je logicno da pogledas na sajtu kolika je cena parkinga. Tako je svuda u svetu, na masi aerodromskih sajtova moras i da se pomucis da nadjes gde pise cena.
Ne razumem kako bi ti hteo da se obavesti o cenama. Evo daj neki predlog.
A1 je sramota i tu nema rasprave. Nije ni 72 nesto bolji bus. Generalno je javni prevoz sa aerodroma tuga. Em busevi idu retko, em nisu prilagodjeni za aerodromski prevoz, em nema red voznje ili se ne postuje. Katastrofa, jednom recju.