Ne brini, tek sledi post o arogantnim, umišljenim bezveznjakušama u uniformama MUP Srbije, koje odsustvom osnovnog kućnog vaspitanja i opšte kulture uspešno osujećuju pokušaje Aerodroma da proda određene usluge kao npr. Fast Line. A primedba zvaničnim kanalom je beć prosleđena, samo se bojim da slepom ne vredi crtati.Klozetarstvo se vraća na temu.
Ne brini, tek sledi post o arogantnim, umišljenim bezveznjakušama u uniformama MUP Srbije, koje odsustvom osnovnog kućnog vaspitanja i opšte kulture uspešno osujećuju pokušaje Aerodroma da proda određene usluge kao npr. Fast Line. A primedba zvaničnim kanalom je beć prosleđena, samo se bojim da slepom ne vredi crtati.
Tako da i koncesionar ima na koga da se požali, pa je situacija verovatno 0:0.
To je za security. Nije za pasoš
Security je od Vansija, ne vidim kako mogu da utiču na policiju. Granična kontrola je granična kontrola kao i svaka druga.
MUP je odgovoran a vansi može samo da gleda.
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Jasno mi je to, medjutim tog prioritetnog dela nema na Nikoli Tesli. Ima samo jedan šalter na kojem piše "Službeni prolaz - Staff only".Prioritetan prolazak pasoske kontrole podrazumeva da ne idete kroz onu zmiju do saltera, vec da idete kuda idu i putnici biznis klase. Time preskacete cekanje u redu koje ume da bude i po 45-60 minuta u jutarnjem talasu.
Iskreno, buduci da sam pre dve nedelje cekao skoro sat vremena u redu za pasosku kontrolu, mislim da cu od sada uvek uzeti ovaj prioritetan prolazak za 7 evra.
Koga će pritisnuti? Ovaj Operativni Tim? Drži vodu (tri meseca) dok majstori odu.Pa nisu ni ovi iz Vansija male mace, pritisnuće opet ako vide da se divljaci vraćaju.