Francuzima prekipelo, nece da tolerisu.Pa, valjda kapirate da se ovo dešava zato što ie Francuzima prekipelo.. oni to neće da tolerišu, državu bi bolelo uvo to da rešava kao i pre što ju je bolelo.
Francuzima prekipelo, nece da tolerisu.Pa, valjda kapirate da se ovo dešava zato što ie Francuzima prekipelo.. oni to neće da tolerišu, državu bi bolelo uvo to da rešava kao i pre što ju je bolelo.
Mozda, kad izadje iz zatvora...Sad će Aca Banjica da pređe u specijalce.. eno AV obećava 3000 evrića platu..
Apsolutno, sve tacno. Dodacu jos, nisu imuni ni na korupciju i sitne politicke spletke.Francuzima prekipelo, nece da tolerisu.A ne, prijatelju, iz onoga sto sam video prosle 4 godine od francuza,zabole njih kako sta funkcionise i kvalitet. Odlicno su se oni privikli na srbistanski eldorado, videli oni da ovde mogu da rade sta hoce bez ikakvih sankcija za koje bi u Francuskoj odavno svirali klavir. To je potkrepljeno odnosom prema kvalitetu rada aerodroma, operativnih sluzbi, odnosu prema radnicima i svojevrsnim bolom u mosnicama za pravila i standarde. Evo, moja procena je da su uvideli francuzi dobru paru da mogu da uzmu da naprave svoju taski sluzbu kako su i najavili, samo im treba malo pozorista da zamazu oci sa ovim naslovnicama, i eto za dva tri meseca ces videti da se to ostvaruje jer "drzava ne moze da se izbori sa divljim taklsistima" Veoma, veoma pogana banda.
Apsolutno, sve tacno. Dodacu jos, nisu imuni ni na korupciju i sitne politicke spletke.
Sent from my moto e(7) using Tapatalk
Francuzima prekipelo, nece da tolerisu.A ne, prijatelju, iz onoga sto sam video prosle 4 godine od francuza,zabole njih kako sta funkcionise i kvalitet. Odlicno su se oni privikli na srbistanski eldorado, videli oni da ovde mogu da rade sta hoce bez ikakvih sankcija za koje bi u Francuskoj odavno svirali klavir. To je potkrepljeno odnosom prema kvalitetu rada aerodroma, operativnih sluzbi, odnosu prema radnicima i svojevrsnim bolom u mosnicama za pravila i standarde. Evo, moja procena je da su uvideli francuzi dobru paru da mogu da uzmu da naprave svoju taski sluzbu kako su i najavili, samo im treba malo pozorista da zamazu oci sa ovim naslovnicama, i eto za dva tri meseca ces videti da se to ostvaruje jer "drzava ne moze da se izbori sa divljim taklsistima" Veoma, veoma pogana banda.
Prilično, očistili su keš sa servera.Koliko su tačna slobodna mesta na appu? Jel lajv?
Imam let u 6:30, ujutro prvi A1 je u 06:00. 4 dana za 1200 dinara je puno bolje nego 2500 u jednom pravcu za taxi
Strah me samo da ne bude mesta pa da se zaje*******avam okolo tražeći skuplja
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk