Личи на совјетски екраноплан, "морско чудовиште". Пољаци ће бити баш срећни због тога.
Koliko znam Podreka je radio projekat, koji se kasnije kod nas dalje razradjivao. Inače, zaista arhitektonski biroi u Hrvatskoj su na značajno većem novou nego u Srbiji. Što je tiče našeg aerodroma, kao što sam i pisao pre, deluje jeftino, pogotovo uživo. Vidi se na jako puno mesta da se štedelo na svakom ćošku. U svakom slučaju šta je tu je, "rodio se, valja ga sad ljuljati"Pa nam je njihov navodno najbolji biro (3LHD) podario K-district
Ne lete vise. Isterali su ih Air Serbia i Wizz sa trzista.Šta se dešava sa Vuelingom, ne lete više iz Beograda? (izvinjavam se ako je već neko pominjao)
Хвала Богу!
Hvala na odgovoru. Teška sramota, jer sa presedanjem u Barseloni je bio odličan način da se za male pare vide drugi veoma zanimljivi gradovi u Španiji (Bilbao, Korunja, itd).Ne lete vise. Isterali su ih Air Serbia i Wizz sa trzista.
Teška sramota za koga?Hvala na odgovoru. Teška sramota, jer sa presedanjem u Barseloni je bio odličan način da se za male pare vide drugi veoma zanimljivi gradovi u Španiji (Bilbao, Korunja, itd).
Tako je bilo do sada, ali sada se ne mogu kupiti karte za sledece leto. Moguce da ce tek ubaciti karte u prodaju, ali ipak vecina kompanija vec ima karte u prodaji za sledece leto, pogotovo LCC.Zar vuleing ne leti uvek sezonski do barse? Od juna do kraja oktobra?
Da ne idemo previše u offtopic, Podreka jeste pobedio na konkursu, ali su ga suštinski investitori ispalili (mislim da je rekorder po broju ispala u Beogradu) i angažovali 3LHD koji su kao "razradili" njegovo idejno rešenje.Koliko znam Podreka je radio projekat, koji se kasnije kod nas dalje razradjivao. Inače, zaista arhitektonski biroi u Hrvatskoj su na značajno većem novou nego u Srbiji. Što je tiče našeg aerodroma, kao što sam i pisao pre, deluje jeftino, pogotovo uživo. Vidi se na jako puno mesta da se štedelo na svakom ćošku. U svakom slučaju šta je tu je, "rodio se, valja ga sad ljuljati"
Одлично, најбоље је да се манете фудбала, није он за Србе. Будућност је у некретнинама, a компанија нек остане Црвена Звезда. Хохштаплери бонвивански.