Пантограф":6yxgg3yq je napisao(la):То је "Бомбардијеов" ЦРЈ, супер авиончић. Зашто ти "не улива поверење"??
Пантограф":1dym1iqw je napisao(la):То је "Бомбардијеов" ЦРЈ, супер авиончић. Зашто ти "не улива поверење"??
Air Serbia je kompanija zamračenog profila, a onaj ko je odgovoran za to će kad tad biti slikan i iz poluprofila!Гага":253vsc7f je napisao(la):Само не знам како неки могу да пореде нискобуџетне авио компаније са авио компанијама пуног профила.
belgrey":nalhm4n5 je napisao(la):Air Serbia je kompanija zamračenog profila, a onaj ko je odgovoran za to će kad tad biti slikan i iz poluprofila!Гага":nalhm4n5 je napisao(la):Само не знам како неки могу да пореде нискобуџетне авио компаније са авио компанијама пуног профила.
Balkh Airlines (neka poludivlja avgansitanska avio kompanija).Пантограф":2l00f0rp je napisao(la):То је био 707.
Запленили смо га од Уганђана и дали војсци, која га је одавно продала (заборавио сам коме).
Urke":10y1kzs3 je napisao(la):Sramota je da nijedan, ni JAT-ov ni AGX-ov, B727 nije sačuvan! :bash:
Urke":10y1kzs3 je napisao(la):