Vradovic, da jasna mi je podela. Znam da mi je rekao da je putovao i prvom klasom, e sad naravni ne mogu proveriti verodostojnost toga, i da li se on svesno ili nesvesno zeznuo i prevideo tu razliku. Anyway, svejedno
Ja po Evropi ne putujem biznis klasom, jer je bacanje para, međutim sasvim druga priča su interkontinentalna putovanja. Tada uvek putujem biznis klasom. Najčešće su to Qatar i Emirates, ali sam putovao i drugim kompanijama u biznis klasi, tipa Lufthansa, British...
Jako sam zainteresovan da saznam koje su mogućnosti uštede koje mogu da se trasferuju između avio kompanija. Ja imam dosta poena na Qatar-u i to koristim ponekad da uštedim na business class karti. Međutim poeni na Qataru nisu vezani za moju liĉnu ili kompanijski potrošnju, već za letove koje obavljam preko Qatar-a.
Da li znaš možda da li neka banka u Srbiji, tj. kartica Srpske banke (svejedno mi je da li je privatna ili poslovna) ima tu opciju da dobijaš bodove kojd posle možeš zameniti za kartu u biznis klasi. Troškovi mi nisu mali, ni privatno ni poslovno, i mislim da te stvari mogao da koristim lagnao i da uštedim dodatno na kartama u biznis klasi.
Firma mi je registrovana u Srbiji, i rezident sam Srbije.
Hvala na savetima!