Djuka prso
Korupcija i olos
Ma ovaj lik nema pojma, ja sam zadnje dve godine leteo preko 16 puta sa i od BGa.....nikada nije bilo problema, kolona, redova....
Kapiram da je covek smoren (i ja bih bio) ali luperda. Aerodrom je pre francuza bio mnogo gori, sve starno i prljavo. Kada se samo setim toaleta, uzas.
Radnje i kafici, sve bilo siromasno i bedno. Neki ljudi zive u romanticnoj fantaziji.
Pored toga neka obice neke druge aerodrome u evropi.
U Cirihu se gomiljau koferi, mesecima, brda prtljaga. Menjaju se trake za prtljag pa pola ode na jdenu, pola na drugu stranu.
U Frankfurtu i Minhenu, Dezeldorfu je stalno neki strajk. A i mnogo je prljavo. O guzvama na kontroli da ne pricam.
U Majorci je opsti haos, u Madridu jos gore. Tolike su guzve, sve puno. Za toalet se stalno ceka (da, i kod muskaraca).
U Francuskoj te cekaju 2m veliki crnci za ogromnim mitraljezima, svako je neljubazan, nervozan i niko nezna engleski.
Tako da mogu da kazem nije sve perfektno kod nas i ima dosta da se radi, a moglo je i dosta bolje da se uradi.
Ali kada se ugeldamo na druge zemlje, nismo toliko losi kao sto ovaj gospodin objasnjava na smo super profilu.
To je vise nervoza zbog vekanja, koju sigurno niko od nas ne voli.