Да и тада је био Дачић на челу МУПа То је чини ми се радио институт Михајло Пупин својевремено. Те капије су фантастична ствар и требало би поставити 20 комада на улазу и излазу из земље и тако би 95% свих гужви било решено.
Чуо сам да багују на другим аеродромима ти системи такође са времена на време али онај покушај код нас је био катастрофа. Надам се да ће нови апарати радити боље од тих тада.Za sve te godine što je "radila", uspeo sam da prodjem tačno jedan put. Pokusavao sam tačno svaki put, ukupno bar 30-50x.
Чуо сам да багују на другим аеродромима ти системи такође са времена на време али онај покушај код нас је био катастрофа. Надам се да ће нови апарати радити боље од тих тада.
Ovo je haiku poezija čoveče ....Danas na dolascima oko 15h:
Kilometarski hodnik na nadograđenom spratu nije klimatizovan. Dok koračam 10 minuta prestiže me policajac na trotinetu...
Stižem na pasošku kontrolu - rade dve policajke. Pojavljuje se treća, starija, i dok jede neku kiflu doziva četvrtu da dođe da radi.
Ispred jednog šaltera stoji ograđena kanta u koju s plafona kaplje kišnica.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Колико се сећам само је било стакло и ништа више.Ne znam šta je ovde bilo pre ali sada postavljaju foliju na kojima su ispisana imena srpskih gradova.
Pogledajte prilog 205942
Bilo bi dobro da su stavili u hodnike one travelatore kao što je na nekim evropskim aerodromima svuda prisutno. Stvarno se našetaš do izlaza sa novog terminala.
Pa zar nisu stavljeni vec tracelatori? Ja sam video na nekoj reportazi koja je ovde bila okacena..Bilo bi dobro da su stavili u hodnike one travelatore kao što je na nekim evropskim aerodromima svuda prisutno. Stvarno se našetaš do izlaza sa novog terminala.
Prica o Air Srbija ali i o aerodromima. Poslusajte.
Razvalicemo!!!
Pa zar nisu stavljeni vec tracelatori? Ja sam video na nekoj reportazi koja je ovde bila okacena..
Već smo razvaljeni ....Razvalicemo!!!