Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

Lepo je sto se radi, sto se gradi, sto se povecava kapacitet...
ALI imamo najmnje 10 razlicitih podloga plocica, laminata itd.
5 razlicitih saltera za check-in.
3-4 razlicite fasade na samoj aero zgradi.
Ni jedno novo drvce na parking mestima (jesen,zima,prolece proslo)

Tako da, sve je lepo ali ipak po meni barem to moglo mnogo bolje.
Mozda se i varam pa ce se sve srediti na bolje i biti jednog dana isto... :)

Да и тада је био Дачић на челу МУПа :) То је чини ми се радио институт Михајло Пупин својевремено. Те капије су фантастична ствар и требало би поставити 20 комада на улазу и излазу из земље и тако би 95% свих гужви било решено.

Za sve te godine što je "radila", uspeo sam da prodjem tačno jedan put. Pokusavao sam tačno svaki put, ukupno bar 30-50x.

Za sve te godine što je "radila", uspeo sam da prodjem tačno jedan put. Pokusavao sam tačno svaki put, ukupno bar 30-50x.
Чуо сам да багују на другим аеродромима ти системи такође са времена на време али онај покушај код нас је био катастрофа. Надам се да ће нови апарати радити боље од тих тада.

Чуо сам да багују на другим аеродромима ти системи такође са времена на време али онај покушај код нас је био катастрофа. Надам се да ће нови апарати радити боље од тих тада.

U nemackoj 10/10 bez problema.

Danas na dolascima oko 15h:

Kilometarski hodnik na nadograđenom spratu nije klimatizovan. Dok koračam 10 minuta prestiže me policajac na trotinetu...

Stižem na pasošku kontrolu - rade dve policajke. Pojavljuje se treća, starija, i dok jede neku kiflu doziva četvrtu da dođe da radi.

Ispred jednog šaltera stoji ograđena kanta u koju s plafona kaplje kišnica.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Danas na dolascima oko 15h:

Kilometarski hodnik na nadograđenom spratu nije klimatizovan. Dok koračam 10 minuta prestiže me policajac na trotinetu...

Stižem na pasošku kontrolu - rade dve policajke. Pojavljuje se treća, starija, i dok jede neku kiflu doziva četvrtu da dođe da radi.

Ispred jednog šaltera stoji ograđena kanta u koju s plafona kaplje kišnica.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Ovo je haiku poezija čoveče .... :)

Ne znam šta je ovde bilo pre ali sada postavljaju foliju na kojima su ispisana imena srpskih gradova.

IMG_0990.jpeg

Prica o Air Srbija ali i o aerodromima. Poslusajte.

Razvalicemo!!!

Развалио од понављања и грешака. Тек пар нових ствари.

Пре неких месец и по дана Марек рече да креће Шангај и то дефинитивно до краја године као и да четврти А330 стиже у октобру. Брте ал му је Весара у том снимку увалио кашњења! Марек наравно све то зна али још није смео да говори јавно за разлику од Весаре. Ево шта је рекао;

Шангај можда креће крајем ове или почетком идуће године а четврти А330 дефинитивно не стиже у октобру већ крајем ове или почетком следеће године. Тај четврти је пре десетак дана пребачен у градић Бенгор у Америци. Има ново оштећење због чега да не може летети на нормалној висини. Могу да замислим колико ће се још одужити први лет који треба да одради за Ер Србију. Верујем тек идуће године и то ко зна кад. Сад је на Мареку да прода те лоше вести рецимо упаковане у представљање трећег А330.

Vrh